Hogy szoktatok belepisilni a Balatonba (vagy más tóba)?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy fürdőruhán keresztül, vagy elhúzod, vagy esetleg le is veszed?2011. aug. 28. 15:02
1/9 zozo002 válasza:
Mai nap legkomolyabb kérdése :):):) Te hogy szoktál ? XD
2/9 anonim válasza:
ez olyan természetes neked, hogy mindenki belepisil a tóba? érdekes én kimegyek a WC-re.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem, én sem szoktam (sőt undorító dolognak tartom) csak olvastam, hogy sokan szoktak, és tőlük kérdezem.
2011. szept. 8. 15:44
4/9 anonim válasza:
mint gyakorlott balatonba|tengerbe pisáló mondom ,hogy bemész mintha semmi sem történne behugyozol a gatyádba.
érdemes otthon gyakarolni nehogy valami gond történjen
ilyen pl:észervesz az anti tóba pisálók egyik tagja,akár őrizetbe is vehet úgyhogy gyakorolj,gyakorolj ...
5/9 anonim válasza:
Ha undorító ha nem, én bele szoktam pisilni. Nem szoktam emiatt kijönni a vízből és akár fizetős wc-t keresgéli.
A halak, vízimadarak, egyéb élőlények, szerintetek hogy csinálják? Azok sem keresnek a parton wc-t.
Belekakálni viszont nem szoktam. Az tényleg undorító. Azt ha kell, inkább visszatartom.
És medencébe se szoktam belepisilni, azt én is parasztságnak tartom. Egy élővíz egy kicsit más.
6/9 anonim válasza:
Ja, és simán fürdőruhán keresztül szoktam (be)pisilni.
7/9 anonim válasza:
Hat mi mindem nyaron elmegyunk a Balatonra strandolni egy jot es nekem az a szokasom higy ahigy belemegyek a vizbe ramjon a pisilhetnek es lazan eresztem magam.Szoval igen belepisilek.Nem fogok azert kimaszni csuron vizesen mert pisilni kell.Meg amugy is kellemes es meleg erzes a vizbe elengedni.😂😂😊😎
8/9 anonim válasza:
Elozo valaszolo vagyok.Bocsi lemaradt az hogy en furdoruhaba szoktam.Vagy esetleg felre huzom kicsit a bugyimat hogy ne az szivja fel hanem a vizbe menjen es jobban jojjon a pisi.😂😂
9/9 anonim válasza:
Én nem húzom félre. Ha föl is szívja, a vízben úgyis kiázik majd belőle. Inkább direkt jól is esik ott az a kis melegség a hideg vízben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!