Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek undorító dolog...

Szerintetek undorító dolog belepisilni a zuhanyozóba?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert én gyerekkoromtól kezdve azt tanultam, hogy azt "szabad", és kíváncsi vagyok, mert úgy vettem észre, másoknak nem ez a véleménye..
2011. aug. 1. 19:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

ava87 szerintem is !!!!

Teca

2011. aug. 1. 20:30
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
Nem gusztustalan, de én nem csinálom. Egyszer megcsináltam, de nekem az undorító, hogy érzem, ahogy folyik le...a férfiaknál azért biztos más a helyzet :) Mindenesetre, én inkább maradok a wc-nél :)
2011. aug. 1. 20:32
 13/28 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nem undorító, úgyse tapicskol benne utána az ember, mert lefolyik a vízzel együtt.
2011. aug. 1. 22:06
 14/28 anonim ***** válasza:
75%
én simán belepisilek, nem nagy ügy... egy pillanat alatt eltünteti a lefolyó víz, meg a pisi amúgy sem sósav v szennyvíz.. :D
2011. aug. 1. 23:36
 15/28 anonim válasza:
43%
Pisilj csak, tapicskolj benne, Bear Grylls-nek se lenne más véleménye és ő megmondja a tutit :D
2011. aug. 6. 17:38
 16/28 anonim válasza:
81%

Belepisilni?

Akár kívülről is! :)

2011. aug. 6. 20:38
 17/28 anonim ***** válasza:
41%
A fürdőszobában felöltözve a csapba pisilek, (pont jó a magassága) fürdés közben a zuhanyzóba. Még össze is zárom közben a lábam, mert olyan jó meleg!
2011. aug. 7. 09:56
 18/28 anonim ***** válasza:
79%
Én egyszer próbáltam csak meg. Azóta az asszony kulcsra zárja a fürdőszobát, ha zuhanyozni megy...
2011. aug. 7. 12:44
 19/28 anonim válasza:
66%
úristenm nemértem az embereket... miaz hogy tapicskolsz benne? nemtudom ti milyen zuhanyzókat használtok de a milyénkben speciel 2mp alatt eltünik.. a másik meg hogy "nemakarsz abban tapicskolni amit mást "odacsinált"" hát ember a zuhanyzóba nem az éves folyásterméket ürited csak max 1 alkalommal.. ha elötted vlki fürdik és belepisil neked ahhoz már hót de semmi közöd nemlesz.. biztosíthatlak.. és nem nemmarad ott semmi, miután a pisi lefolyt.. ezt garantálom.
2011. aug. 7. 16:08
 20/28 anonim ***** válasza:
szerintem elég gusztustalan, sosem tennék ilyet, pedig csak én használom a zuhanyzómat.
2011. aug. 7. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!