A koleszosoknak tényleg csak 1 óra szabad kimenőjük van?
Figyelt kérdés
És itt nem hétvégére gondolok, hanem hétköznapra.2011. júl. 31. 13:53
1/10 anonim válasza:
ezt honnan veszed? vagyis attól függ melyik iskolja melyik kolija.
2/10 anonim válasza:
Attól függ melyik iskolában van ez a kollégium. Pl. nálunk középsikolában úgy volt hogy 3-5-ig tanulószoba,utána 5-6-ig kimehettek aztán 6-ra vissza kellett érniük. Igaz ez egy szigorú iskola volt,de most főiskolán ezért nem lennék koleszos,inkább albérlet ha lehet.
3/10 A kérdező kommentje:
Olvastam valahol neten, valami beszámolóban.
Mert én így biztosan nem megyek kollégiumba, akkor inkább megteszem a hosszú utat minden nap. Nekem kevés tanulás is elég, és elég sokat mászkálok a barátaimmal délutánonként, plusz még a barátom.
2011. júl. 31. 14:33
4/10 A kérdező kommentje:
Nincs még meg melyik lesz. Ez még a jövő kérdése.
2011. júl. 31. 14:34
5/10 anonim válasza:
De ez középiskolai kollégium, vagy egyetemi? Mert ha középiskolai, akkor kollégiuma válogatja, hogy mi a szabály, azért az az egy óra nagyon kevés szerintem, ennél valamivel biztos több.
Ha egyetemi, akkor meg nincs ilyen, ott felnőtt emberek laknak, nincsenek bezárva, csak a társas együttélés szabályait kell betartani.
6/10 anonim válasza:
Középiskolai, vagy egyetemi? Ez itt a kérdés. A középiskolaiban persze megvannak a szabályok, hiszen ott arra is kell figyelni a tanároknak, hogy a gyerekek eleget tanuljanak. Ha egyetemi, főiskolai, akkor tényleg nincs semmi megkötve, ennyi idősen már az embernek kell, hogy legyen annyi magához való esze, hogy tudja, mit kell és mit lehet.
7/10 A kérdező kommentje:
Középiskolai.
2011. júl. 31. 14:49
8/10 anonim válasza:
nálunk megvolt hogy ettől eddig tanulószoba, előtte azt csináltunk amit akartunk, de utána már nem mehettünk ki csak engedéllyel és okkal.
9/10 anonim válasza:
Nem van mikor több van mikor egy adott időre kell vissza írni de a kolesz szar minek mész oda?
10/10 A kérdező kommentje:
Nem megyek, találtunk egy közelebbi sulit. Egyébként csak a távolságok miatt mentem volna, meg az örökös itthoni veszekedés, de ez már részlet.
2011. aug. 29. 09:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!