Miért kell minden műsorvezetőnőnek magassarkút viselnie a tv műsorokban? Nem lehetne lapostalpúban műsort vezetni?
Balerinacipőket is hordhatnának, vagy ízléses sarut, ami szalagokkal köti a lábat, de nem ők döntik el, mit vesznek fel.
Az hogy etikett lenne, baromság.
A magassarkú optikailag csal, hosszabbnak mutatja a lábat, és csinosítja a bokát, ez egy ok. Egyébként pedig önmagában képviseli azt a szerepet, amit a legtöbb nő magáénak mond: vágy tárgyának lenni, konvenció, és egyben olyasmi, mint egy lábbilincs, akadályozza azt, hogy komfortosan érezd magad, biztonságban, két lábbal állj a földön, de ez csak a feminista verzió.
Ill. ha magassarkúban csattogsz, akkor észrevesznek. Ezt sokan szeretik kihasználni.
Koktelruhahoz balerina cipot, sarut? Tehenen a gatya esete...
Nekem amugy errol a balerina cipo mizeriarol a tinik ugranak be. Nem igazan felnottes, 30 evesen nem nagyon tudom elkepzelni.
Igen, ez a koktélruha nem igaz.. Tegnap láttam egy felvételt
Görög Zitáról és Tilláról a Megasztárban és Zita tűsarkú csizmában, térdig felhajtott farmerban, fekete felsőben volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!