Nem nézik bunkónak a férfit a nők, ha nem biztos, hogy ismerik az illemet? Vagy ismerik a lányok manapság ezt az illemet?
Ugye mindig a nőket kell előreengedni. DE viszont kocsmában, étteremben a férfinak kell előre menni.
Viszont ezt mennyire ismerik a nők? Tehát ha megyek egy étterembe egy lánnyal akkor ha előre megyek bunkónak fog nézni vagy nem?
Hali
Hugom 16 lvesen ismerte már ezt az illemet és a barátnőim nagy része is tudta ezt.Lehet ,hogy embere válogatja ,de én a nők 90%ánál azt vettem észre ,hogy tudják miről van szó.Hogyha pedig a lány akar bemenni akkor mond el neki ,hogy miért is neked kell menj előre.Kifelé pedig neki kell elől menjen.
Sok sikert!
hát...bunkónak lehet h nem könyvelnélek el,de feltűnne és nem kapnál érte pirospontot
20/L
Szerintem ismerik a lányok ezt az illemet, legalábbis a környezetemben biztos.
Legfeljebb figyeld a hölgy reakcióit, és ha nagyon értetlen és vágja a pofákat, akkor ismertesd vele az illemet és ennek okát.
"hát...bunkónak lehet h nem könyvelnélek el,de feltűnne és nem kapnál érte pirospontot "
Pont erre irányult a kérdés. Pedig ez illem.
Persze, hogy ismerjük! :)
Aki meg nem, az vagy nagyon fiatal, vagy nagyon műveletlen.
Szia!
Szerintem ezt sokan ismerik,én is,és úgy is gondolom, hogy így helyes, mi a párommal ha nem is hetente, de mondjuk kéthetente egyszer beülünk a kocsmába az ismerősökkel valamire, ilyenkor mindig a párom megy be előttem, ha bármi gáz lenne ő az erősebb. (szerencsére eddig semmi ilyen nem történt) 22/L
Én pl. ezt ismerem, és nem zavar, ha párom előttem bemegy.
De ez lenne a legkevesebb, amit elvárok a férfiaktól, jobb lenne, ha pl. metrónál nem taposnának agyon (mikor már az ajtóban van a lábam), hogy leülhessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!