Hogy lehet kulturáltan rávenni egy nőt, hogy kevesebbet beszéljen?
Adj valamit a szajaba... xD ugy ertem kinald meg egy cigarettaval, adj neki ragot, valamit ami lefoglalja a beszelokejet...:-)
Masik lehetoseg nezd meg a Fabry showt es tanulj Fabrytol. ;-)
Ezt Te honnan veszed?
Ezt kérdeztem volna?
Onnan veszem, hogy gyakorlatilag azt kérdezted, hogyan lehet ELHALLGATTATNI, és onnan, hogy azt írtad, mindenbe BELEPOFÁZIK.
Ne mondd már, hogy ez tiszteletről árulkodó hozzáállás!
Arra akartam kilyukadni, hogy lehet, nem a szóban forgó nővel van a baj (a feleséged? barátnőd?), hanem a Te megközelítéseddel, vagy azzal is.
Miért "kínos", hogy társaságban ő is beszélni akar, és nem csak kussban ülni a sarokban, mint valami dekorációs tárgy?
Ha szerencséd van elég egyszer egy megjegyzést tenned erre a dologra, egy nőt ez nagyon meg tud bántani, ha azt mondják sokat beszél. Akármilyen kedvesen is mondod rosszul fog neki esni.
Pl. ő beszél és beszél... te közbeszólsz: Igen, de hagyjuk szegény xy-t is szóhoz jutni. XY te mit gondolsz erről?/szerinted? vagy hasonló.
Vagy egyszerűen annyit mondasz mindenre: aha. - annál idegesítőbb nincs.
Vagy kérdezd meg tőle állandóan, hogy tényleg, miért? És mindenre kérdezz rá főleg olyan dolgokra amikre nem tud rendesen válaszolni ez dühíteni fogja és inkább hallgat majd.
Mindezek mellett a nők (is) szeretnek beszélni és arra vágynak, hogy valaki meghallgassa őket. Lehet nincsenek barátai és magányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!