Mit csináljak, ha nem tudok kultúráltan, értelmesen, normális módon beszélgetni nálam normáisabb, jobb modorú emberekkel?
A káromkodást nem tudom kiagyni a szövegemből és ha valami nem tetszik, azt szidom rendesen, nem csak szolidan. Jobbikosok szidták a Fideszt ép ésszel, én meg leköptem volna tv-t, ha alacsonyabban lett volna...
Nem kaptam megfelelő nevelést és ez meg is látszik a viselkedésemen. Huszonéves lány vagyok
? :)
első lépés megvolt. felismerted.
Az, hogy felbosszantottad magad ezen, az majd elmúlik.
Pár éve átestem ezen, amikor a tv volt a bűnbak, majdnem kapta a nyakasokat.
Nem tudok "nyugodtan" idegeskedni. Olyankor rondán beszélek és olyanokat mondok, hogy ezt vagy azt kinyírom, megrugdosom, kib@szom, stb. De egy sima beszélgetésben sem tudok olyan lenni, mint más. Nem olyan szavakat használok, amit elvileg kellene, illene. Káromkodásom mostanában: büdös, kommunista zsidó qrva anyád meg ilyenek. G.ci meg a f@asz kivan, soha nem marad ki a napirendemből.
Nem csak ezekkel van problémám, hanem azzal, hogy látom, ki milyen moderáltan él, családjában sincs semmi nem normálisság. Ilyenkor mindig azt sajnálom, nekem miért nem lehetett ilyen, ilyen helyre születni.
Az is problémám, hogy nem értek azzal egyet, hogy nő ne cigizzen utcán, ne káromkodjon, ne legyen részeg. Rossz, hogy a nőknek nincs joguk, vagy van,de akkor lenézik ezért.
Már 2 éve szinte mindent kimondok, amit gondolok. Elegem lett az elnyomásból, hogy nem lehet véleményem, azt kell csinálni, amit más mond, le sem tojva, hogy nekem tetszik-e a dolog.
Nekem általában mindig más a vleményem a dolgokról, mint a többségnek és akárhogyan is fejezem ki magam, akkor is megszólnak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!