Igaz-e az, hogy a német embereket senki sem szereti?
Ez hülyeség. Teljesen korrekt, szerethető emberek. Szerintem sokakból inkább az irigység beszél, ha azt mondják utálják a németeket. Ugyanis meglehetősen irigylésre méltó életet élnek legtöbben.
A munkastílusuk pl... kiszámíthatóak és pontosak. Na látod, ha pl van egy magyar cég, akinél elég hányaveti lusta emberek dolgoznak, És ennek a cégnek vannak mindenféle külföldi partnerei... Akkor szinte biztos, hogy a németet nem fogja csípni a lusta magyar dolgozó. Ugyanis a németnek időben kell küldeni mindent, különben egyből behajtja a szerződés szerinti kártérítést, vagy előbb utóbb megszünteti a kapcsolatot... Egy cseh cég elnézőbb és rugalmasabb, de ez nem biztos hogy hosszútávon jó... A német megköveteli a pontosságot, kiszámíthatóságot, nincs ezzel semmi baj.
A hétköznapi életben is sokkal fegyelmezettebbek.
Bár ami azt illeti az "alternatív" fiatalok elég ocsmány dolgokat képesek csinálni, de ez igazából szinte minden ország fiataljaira jellemző.
Én ezért szeretem a németeket: [link]
:)
ma 09:29
Mert olyan sok bűnt elkövetett... Az eszem megáll.
9:57
kifejtenéd, miért állt meg az eszed? Vagy teljesen megállt? :)
Általában én is szeretem a németeket, különösen a berlinieket. Az ottani emberek nagyon nyitottak a világra, kicsit hippisek és egyáltalán nem hidegek, komolyak.
Bajorokkal van még tapasztalatom, a müncheniekre annyira nem igaz, de ott a vidékiek sokkal konzervatívabbak, vallásosabbak és zárkózottabbak, ezek ellenére ott is kedvesek az emberek.
Nem említeném egy lapon azt, hogy néhány Amerikai katona megerőszakolt gyerekeket Vietnámban azzal, hogy egy nép világuralomra akart törni, emberek millióit kivégezve, amolyan ország méretű, felsőbbrendűségi szektát fenntartva ezzel. A érdekesség számomra az, hogy ennek a népnek a mai napig a legnagyobb befolyása van a világ politikai életébe, döntéshozatalába. A legcsekélyebb módon sem bűnhődtek, sőt....
Ismétlem, nem érdekel annyira a dolog, csupán érdekesnek találom, hogy ilyen létezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!