Lányok, Asszonyok! Ti mennyi pénzt adtok húsvétra a kisebb gyerekeknek? Mennyi az átlag?
Én semennyit, én hímest adok, és aki kap, annak dolgozom is vele a bolti csoki melletti saját készítésű kreatív verzión.
A barátaim nem szorulnak rá, meg kinőttek már belőle, rokonok meg messze laknak, anyukám diákjai jönnek esetleg, nekik is csak hímes jár, pénz nem.
Nem adok pénzt locsolkodóknak!
A gyerekeimet is úgy neveltem, hogy a pénz az nem ajándék.
Amúgy ez a kölnis locsolkodás egy jó nagy hülyeség, ezt nyugodtan ki lehetne hagyni a húsvéti ünnepből. Nem is divat már (szerencsére) lakásról lakásra járni.
Mi is inkább családi körben ünneplünk.
Karácsonykor sem járunk betlehemezni.
Egyszer történt olyan velük, hogy egy új óvodába (egy minisztériumiba) írattam a gyerekeimet és ott húsvét előtt kérték, hogy ünneplőbe öltöztessük a gyerekeket, mert valami ünnepség lesz napközben...
Délután arra mentem a gyerekekért, hogy a kedves óvónénik elvitték a kicsiket a minisztériumba és szobáról szobára járva végigkoldultatták őket, kezükbe nyomott kosárkákkal!
Aztán hazafelé jövet mindent elszedtek a gyerekektől (csokikat, cukrokat, narancsokat, pénzeket)...
Nagyon fel voltam háborodva!!!
Ha tudtam volna erről a "programról", aznap inkább nem viszem őket oviba. Én úgy neveltem őket, hogy ne csináljanak ilyesmit!
Én akkor is maradok a hagyományos tojásosztogatásnál... Igaz csokiból, mert időm nincs olyan szépeket pingálni.
A nyuszi meg úgyis hoz ajándékot, akkor adjon pénzt az, aki akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!