Mit és milyen értéken vettetek ajándékba gépkocsivezető-oktatótoknak?
Hétfőn vizsgázom forgalomban, szeretnék venni valamit az oktatómnak. Nagyon szerettem, jófej volt velem, nagyon korrekt. Igazából úgy érzem, össze is barátkoztunk, és ki is jöttünk egymással.
Köszönöm a válaszokat előre is, légyszi mellőzzétek az olyan hozzászólásokat, hogy minek...ez már el van döntve csak az nem, hogy mit vegyek... (alkohol és csoki kizárva...)
Egy kanna benzint a kuplung-gáz késleltetett váltásáért. :)
Csak vicc volt, semmit sem vettem neki, megköszöntem - őszintén, mert jó munkát végzett.
Üdv mindenkinek!
Sajnos csak most jutottam netközelbe, köszönöm a válaszokat!
A kérdés a lehető legkomolyabb volt, mivel én most fogom eldönteni, mit veszek az oktatómnak. Nagyon rendes, igazán megérdemli. Eddig nem nagyon volt ötletem, mivel nem iszik, egészségesen táplálkozik, ezért az ilyen jellegű ajándékok kizárva. Hiába veszek neki egy üveg piát például, ha csak felteszi a szekrény tetejére...
én egy autóban is használható masszírozós fűthető ülésvédőre gondoltam, az praktikus, és otthon is tudja használni, 10000 Ft környékén már egész jókat lehet kapni. :) tetszik a Nóbel-díj is :D majd megfontolom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!