Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért lopkodja a stílusomat,...

Miért lopkodja a stílusomat, a viselkedésemet az osztálytársam?

Figyelt kérdés
Azt a zenét hallgatja amit én, és úgy öltözködik mint én. A zenével magában már nem lenne baj, na de ez kb. így néz ki: Szerintem olyan szar dalai van xy-nak... Erre én: Szerintem meg tök jó! És másnap már azt hallgatja. Vagy, kaptam egy felsőt, és rögtön neki is hasonló lett. Sőt! Már ovis korom óta gyöngyöket fűzök. Ilyen kis állatokat, meg karkötőket. És most ő is csinálja. Mikor említem neki, hogy Már bocsi, de miért csinálod ugyanúgy mint és? Akkor felháborodva közli, hogy ő találta ki! Miért ilyen velem?
2009. márc. 28. 14:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

MIndebből is látszik, hogy még nincs kialakulva a személyisége, ezt mondom!

Akkor meg sz.rd le, és kész! Gondolj arra, hogy a rajongás egyik őszinte (bár szerintem elég idióta) megnyilvánulása az utánzás.

Majd észhez tér, igaz, lehet, arra még sokat kell várni. :)

2009. márc. 29. 13:14
 12/13 anonim ***** válasza:
ha szabad kérdeznem hány éves vagy és lány?
2009. márc. 29. 19:33
 13/13 A kérdező kommentje:
13 évesek vagyunk mind2en
2009. márc. 29. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!