Miért lopkodja a stílusomat, a viselkedésemet az osztálytársam?
Figyelt kérdés
Azt a zenét hallgatja amit én, és úgy öltözködik mint én. A zenével magában már nem lenne baj, na de ez kb. így néz ki: Szerintem olyan szar dalai van xy-nak... Erre én: Szerintem meg tök jó! És másnap már azt hallgatja. Vagy, kaptam egy felsőt, és rögtön neki is hasonló lett. Sőt! Már ovis korom óta gyöngyöket fűzök. Ilyen kis állatokat, meg karkötőket. És most ő is csinálja. Mikor említem neki, hogy Már bocsi, de miért csinálod ugyanúgy mint és? Akkor felháborodva közli, hogy ő találta ki! Miért ilyen velem?2009. márc. 28. 14:40
1/13 anonim válasza:
mert nincs saját egyénisége és majmolnia kell valakit....legyél rá büszke hogy neked van, őt meg csak sajnálni lehet ezért...
2/13 anonim válasza:
Lehet, hogy csak barátkozni akar.
3/13 A kérdező kommentje:
áhh nem hiszem... Hiszen sok barátja van, és ő is a pasizós kis hülyék közé tartozik. Nem értem miért csinálja ezt.
2009. márc. 28. 15:18
4/13 anonim válasza:
ne vedd figyelembe! tudod nem hiába van az a mondás, hogy utánozó majom, lehet , hogy ez maradt meg bennunk az oskorszaki majomeberekbol.
5/13 anonim válasza:
Szia, azért ilyen veled mert olyan akar lenni mint te, ez ne zavarjon, biztos tetszik neki a stílusod.
6/13 anonim válasza:
Nem kell leszólni, még definiálatlan a személyisége, keresi magát, és Te szimpatikus vagy neki! Engem is utánozott már egy fiatal csaj, tudom, hogy furcsa érzés, de végülis ártalmatlan dolog.
Akár barátkozhatsz is vele, miért ne? :)
Ha már ilyen befolyásolható, próbáld meg jó irányba befolyásolni, pl. szoktad le a "pasizós kis hülye" viselkedésről - gondolom, ez alatt azt érted, hogy hülyét csinál magából?
7/13 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy ezzel a csajjal hiába próbálnék barátkozni, mert már annyiszor átvágott, hogy képtelen vagyk megbízni benne
2009. márc. 29. 10:15
8/13 anonim válasza:
Hát, ha még hozzá szemét is, akkor én gonosz lennék vele. :)
Pl. elbeszélgetnék vele zenékről, felvennék pár új cuccot, és közben elindítanák egy pletykát, hogy figyeljétek meg, holnap ezt és ezt fogja hallgatni, és ez és ez lesz rajta. Szerintem hatásos lenne. :)
9/13 A kérdező kommentje:
Csak azzal pedig magamat sodornám bajba. Tudod miért? Azért mert ez a csaj mindenkinek másképp mutatja magát. Egyszer kis hazudós liba, máskor pedig ő már a "megváltozott jó kislány". Most éppen angyalkát játszik, tehát nem igazán tudok róla bármit is mondani.
2009. márc. 29. 11:21
10/13 anonim válasza:
De hatalmas problémáid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!