Mért van ez így? Nem szeretnék senkit se megbántani.
Én is felszedtem 20 kilót, amikor a szegénységből jobb körülménybe kerültem, és minden nap volt pénzem csokikat enni, húst enni, jóllakni.
De fél év alatt rájöttem, hogy a sok kaja függőséget okoz, ellustít és elcsúnyít. Felesleges, és szemét.
Egyik napról a másikra visszatértem a régi életmódomra, annyi változtatással, hogy több egészséges ételt eszek.
Fél év telt el, és már csak 5 kg feleslegem van. Mivel lassan adtam le a súlyt, nem is léphet fel jojó effektus. Végleges életmódváltás, és semmi sem hiányzik.
Néha megeszek a csokis fánkot, de tudom, hogy nélküle sem omlik össze a világ. Csak egy kaja a sok közül. Ahhoz kell, hogy energiám legyen a létezéshez.
ha sok energia kell sokat eszek, ha csak punnyadok a szobában, akkor keveset. Ahogy logikus lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!