Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mért van ez így? Nem szeretnék...

Mért van ez így? Nem szeretnék senkit se megbántani.

Figyelt kérdés
A kövérebb emberek egyfolytában panaszkodnak, hogy miylen rossz nekik, mert nem vetehtnek fel oylan ruhát ami tetszik, kapnak megjegyzéseket stb. Persze tudom, hogy sajnos sokan egy betegségnek köszönhetik a fölösleges kilókat. De akik csak azért híztak el, mert zabáltak folyamatosan azok mért sírnak? Egy kis akaraterővel le lehetne fogyni.
2011. júl. 1. 20:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is felszedtem 20 kilót, amikor a szegénységből jobb körülménybe kerültem, és minden nap volt pénzem csokikat enni, húst enni, jóllakni.

De fél év alatt rájöttem, hogy a sok kaja függőséget okoz, ellustít és elcsúnyít. Felesleges, és szemét.

Egyik napról a másikra visszatértem a régi életmódomra, annyi változtatással, hogy több egészséges ételt eszek.

Fél év telt el, és már csak 5 kg feleslegem van. Mivel lassan adtam le a súlyt, nem is léphet fel jojó effektus. Végleges életmódváltás, és semmi sem hiányzik.

Néha megeszek a csokis fánkot, de tudom, hogy nélküle sem omlik össze a világ. Csak egy kaja a sok közül. Ahhoz kell, hogy energiám legyen a létezéshez.

ha sok energia kell sokat eszek, ha csak punnyadok a szobában, akkor keveset. Ahogy logikus lenne.

2011. júl. 2. 10:19
 12/12 anonim válasza:
na hát nálam ez pont fordítva van mert én meg hízni alig birok 17f vagyok és kb 50kg...és pedig annyit eszek hogy 2honap alatt 25 kilot kellene kb híznom.-oszt társam pedig azt mondja h ő mikor hazamegy eszik egy szelet kenyeret és mégis hízik......a kövér emberekben ottvan ez a hajlam....ők még a víztők is hínak xd ....már bocsánat a kivételnek
2011. júl. 16. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!