Mit csináljak, ha nem húzzák le a WC-t?
Figyelt kérdés
Gondolom spórolnak, anyám meg a nagyanyám, ezerszer szóltam már nekik, de nagyon idegesít. Iszonyat büdös van abban a WC-ben, és kissé szagérzékeny vagyok, ha nem húzzák le, akkor a hányinger kerülget. Hiába undorító, megmondtam nekik, hogyha a jövő héten egyszer is nem húzzák le, akkor innentől a csapba fogok hugyálni. Mi mást lehet tenni? Hogy lehet valaki ennyire undorító, igénytelen? (tudom, én is az vagyok a csapbahugyozás miatt, de azt fenyegetésként mondtam, nem akarom megtenni)2011. jún. 26. 14:43
22/22 anonim válasza:
Nagymamám is eső/kút/megmaradt vizet használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!