Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit csináljak, ha nem húzzák...

Mit csináljak, ha nem húzzák le a WC-t?

Figyelt kérdés
Gondolom spórolnak, anyám meg a nagyanyám, ezerszer szóltam már nekik, de nagyon idegesít. Iszonyat büdös van abban a WC-ben, és kissé szagérzékeny vagyok, ha nem húzzák le, akkor a hányinger kerülget. Hiába undorító, megmondtam nekik, hogyha a jövő héten egyszer is nem húzzák le, akkor innentől a csapba fogok hugyálni. Mi mást lehet tenni? Hogy lehet valaki ennyire undorító, igénytelen? (tudom, én is az vagyok a csapbahugyozás miatt, de azt fenyegetésként mondtam, nem akarom megtenni)
2011. jún. 26. 14:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
Ha mas nem megy, rakj egy teglat a viztartalyba, mutas meg nekik, hogy igy csak fele vizet hasznalja.
2011. jún. 26. 15:15
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
A kilinccsel kéne összekötetésbe hoznod a lehúzót valahogy, azt már lenyomják, ha ki akarnak menni, már ha van ajtó. De a villanykapcsoló sem lenne rossz ötlet.
2011. jún. 26. 15:15
 13/22 anonim ***** válasza:
97%
Hát, ez tényleg brutális! Számtalan dolgon lehet spórolni az életben. Minket sem vet föl a pénz, ahol csak tudok, nélkülözök. De ilyesmi soha eszembe nem jutna, hogy nem húzom le a WC-t spórolásra hivatkozva... Hát, az agyam eldobom! Szerintem is olyat kellene csinálnod, hogy beleszékelsz szépen és ott hagyod. Rendszeresen! Tudom, hogy ez sem a legjobb megoldás, mert ebben is ugyanúgy szenvedsz Te is, mint a többiek, de hátha tényleg észreveszik magukat.
2011. jún. 26. 15:18
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem (próbálj meg) beszélni velük, és mondj ötleteket. Pl.: (a nagymamám így csinálja:) ) : esővízzel öblíti le a WCt, vagy a megmaradt fürdővízzel (vödrökben tárolja). Ez sztem jó ötlet.

2011. jún. 26. 15:19
 15/22 A kérdező kommentje:
Szevasztok! Sok jót olvastam! Az a mosogatóvizes ötlet tetszetős, meg a WC összehányása is (jót nevettem). Igazából szabályozható a mennyiség, ha elengeded a WC-láncot, már nem jön több víz, nem kellene sokat használni, csak két másodpercre megrántani. Szóval gondolom ilyen takarékos tartály van. Sok pénzem nincs így 15 évesen, tehát a szenzor kilőve, a kilinccsel még megpróbálhatom valahogy összekötni. Szóval köszi szépen, valamelyik meg lesz valósítva!
2011. jún. 26. 18:48
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
Belepisálsz a CSAPBA?Ezzel a mutatvánnyal még sztárrá is válhatsz,gyakorold sokat........:D
2011. jún. 26. 19:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

pff nekem is van egy ilyen ismerősöm, akinek az anyja nem igen ismeri a wc-lehúzó "gombot" (vagymiaz).

Eszméletlen gusztustalan egy dolog, nekem hányingerem van amikor meglátom. Borzalom. Átérzem a fájdalmad:S

2011. jún. 26. 23:49
 18/22 A kérdező kommentje:
19:40-nek: Azt nem írtam, hogy fiú vagyok... Egyébként az életbe nem hugyoznék a csapba, mert az megint undorító, mint le nem húzni a wc-t. Egyébként már le se tudom húzni a WC-t, mert beragadt a lánc, és valami sz*r lambéria van, ami eltakarja a tartályt, így nem tudom megcsinálni... Szüleimet meg nem zavarja...
2011. jún. 27. 08:04
 19/22 anonim ***** válasza:
82%

Ááááá,még most sem esett le....

Szerintem a mosdókagylóba vizelsz,csapba elég nehéz lenne......:D

2011. jún. 27. 08:20
 20/22 anonim válasza:
92%
kérdező, ezen most jót nevettem :D
2011. jún. 27. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!