Gondolom spórolnak, anyám meg a nagyanyám, ezerszer szóltam már nekik, de nagyon idegesít. Iszonyat büdös van abban a WC-ben, és kissé szagérzékeny vagyok, ha nem húzzák le, akkor a hányinger kerülget. Hiába undorító, megmondtam nekik, hogyha a jövő héten egyszer is nem húzzák le, akkor innentől a csapba fogok hugyálni. Mi mást lehet tenni? Hogy lehet valaki ennyire undorító, igénytelen? (tudom, én is az vagyok a csapbahugyozás miatt, de azt fenyegetésként mondtam, nem akarom megtenni)
Ragassz a falra egy cetlit. "WC lehuzasa, minden hasznalat utan, kotelezo".
2011. jún. 26. 14:48
2/22 A kérdező kommentje:
Cetli már volt, elég durva hangnemben, annyit értem el, hogy 6-kor berontott hozzám az anyám, amikor még aludtam, hogy mi a francot képzelek magamról. Azért köszi! :D
2011. jún. 26. 14:49
3/22 anonim válasza:
Na, most morbid leszek, undorító, és kétségbeesetten humor felé kapaszkodó, szóval vedd humornak : tele kell -kakkantani, vagy hányni - a wc-t, és hagyni, azzal, hogy most már te is spórolsz...
majd csak észreveszik.
2011. jún. 26. 14:51
4/22 anonim válasza:
Már bocs,de ostobák.Azért vízöblítéses WC mert le kell húzni.Építs nekik pottyantós WC-t.De legalábbis hívd fel rá a figyelmüket.
2011. jún. 26. 14:52
5/22 anonim válasza:
Szegény te.... Próbáld velük megbeszélni, hogy inkább kevesebb ideig tusolsz, csak egyszer mosol hajat egy alkalommal és nem kétszer, vagy valami ilyesmi, de ne ezzel spóroljanak már! Fúj!
Ha más megoldás nem segít, tegyél oda egy vödröt mondjuk használt mosogató vízzel, hogy legalább öntsék le :S:S
Azért az ember ne úgy spóroljon már, hogy állattá válik...
2011. jún. 26. 14:54
6/22 anonim válasza:
örülj h nagy dolog után lehúzzák.
2011. jún. 26. 14:58
7/22 anonim válasza:
Önts bele mindíg valami maró szagú Wc tisztítót.Szerintem, azt csak le fogják húzni, ha nem akarják pisilés közben szagolni.Bár lehet, hogy maguk után továbbra is úgy hagyják, de legalább gyakorolják a lehúzó használatát.Ha így sem megy, ne húzd le nagydolog után.
2011. jún. 26. 15:02
8/22 anonim válasza:
Nem rosszak az ötletek és elég kellemetlen lehet neked.
Fogalmam sincs, milyen lehetőségeid vannak, de esetleg megpróbálhatod szenzorosra megcsináltatni, így amikor elvégzik a kisdolgukat (remélem nagydolog után azért nem akarnak spórolni), akkor automatikusan öblit a wc.
2011. jún. 26. 15:07
9/22 anonim válasza:
Szia!
Vegyetek takarékos wc tartályt, annál lehet szabályozni a felhasznált víz mennyiségét, így lehet takarékoskodni is és a szagokkal sem kell küzdenetek.
2011. jún. 26. 15:12
10/22 anonim válasza:
nálunk is mindig büdös van, én még nem szóltam érte, inkább a csapba végzem a kis dolgom, amikor meg nagy dolgom van, akkor úgy sem érzem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!