Van aki nem megy el a saját diplomaosztójára?
Figyelt kérdés
Szokás ilyet tenni?2011. jún. 24. 22:16
1/10 anonim válasza:
Az én egyik általános iskolai osztálytársam a saját ballagására sem jött el... Eléggé extrém eset a csaj és az anyja is, de mégis miatta nem jött el. De ők tényleg klinikai esetek, szó szerint. :)
2/10 anonim válasza:
Apukám tavaly nem ment el :) Igaz, ő a negyedik diplomáját szerezte már meg, és amúgy is levelezős volt, volt már neki elég diplomaosztója :)
3/10 anonim válasza:
Én nem voltam. Ma már mindenkinek adnak diplomát, nem olyan nagy dolog, mint régebben.
4/10 anonim válasza:
Van. Tavaly barátnőm diplomaosztóján voltam, mit ne mondjak, három emberből csak kettő jelent meg. Meg is döbbentem, hogy ennyien nem veszik át a diplomájukat.
5/10 anonim válasza:
Van, az ex-em anno kijelentette, hogy ő nem fog elmenni.
6/10 anonim válasza:
Én sem mentem el. Reggel 10 -kor volt a diplomaosztónk, és a gépünk meg 4-kor indult Rómába, nyaralni indultunk. Nem mondom, még belefért volna, hogy elmenjek... de kedvem se volt hozzá. Átvettem 3 hét múlva.
7/10 anonim válasza:
Mivel nálunk esküt kellett tenni, így ha valaki nem lett volna ott, nem gyakorolhatná a hivatását.
Szóval nálunk nem volt ilyen.
8/10 anonim válasza:
Én elmentem volna, sajnos nyelvvizsga miatt...
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nálunk is van aki kijelentette, hogy "áh, ő nem jön el..", nekem meg olyan furcsa, hogy amúgy se végeztek sokan, erre nem is lesznek velem ott az csoporttársak.:-/
Azt megértem, ha valakinek a 800. diplomája, illetve közbe jön valami fontosabb, de így..
2011. jún. 25. 15:20
10/10 anonim válasza:
Én is több embert tudok, aki nem fog eljönni. Én is gondolkoztam rajta, hogy menjek-e, de szeretnék talárt felvenni, meg a végén eldobni a sapkát, mint a filmekben. Ha nem lenne talárunk, sztem én se mennék. Amúgy is több évet csúsztam, ezen nincs mit ünnepelni, ezen kívül talárkölcsönzés, belépők.. csomó pénz, amit jelenleg mind tudnék máshová tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!