Minden fodrász, kozmetikus ilyen beszédes? Jártál már olyan fodrásznál vagy kozmetikusnál aki szóltan volt, esetleg mogorva de amúgy szépen dolgozott?
Figyelt kérdés
Már voltan több fodrásznál, kozmetikusnál de mindegyik tök normális volt, tök sokat beszéltek. Ezt tanítják nekik az iskolában? Azt tudom hogy van etikett órájuk.
Igazából nem zavar hogy beszél velem, sőt igazából én mindenkivel szeretek beszélgetni,de megtehetné azt is hogy csak végzi a dolgát, levágja a hajam, fizetek és kész.
Nem azért megyek ahhoz akihez mert jó sztorikat mesél hanem mert jól végzi a dolgát.
Járt már vki olyan kozmetikusnál vagy fodrásznál aki egy árva szót nem szólt csak végezte a munkáját? Sztem kényszerből beszélnek, voltam olyannál akin úgy tűnt mint ha vmi betanulsz szöveget mondana:D
2011. jún. 24. 18:47
11/13 anonim válasza:
Én is utálom az ilyen helyeket, főleg ha még várakozó vendég is van. Ezért járok csak feketén fodrászhoz, nem üzletbe, és egy évben max 3-szor. A kozmetikus is beszél is és nem tud nemet mondani a jelentkezőkre és ált. csúszások v torlódások vannak nála.
12/13 A kérdező kommentje:
De gondolom azzal is kedvesek akik amúgy nem szimpatikusak nekik. nem?
2011. jún. 24. 22:03
13/13 anonim válasza:
Szerintem probalnak azok lenni. Volt pl. a fodraszomnal egy alkoholista no es probalt vele is nagyon kedves lenni, aztan mikor elment a no, mondta, hogy ez egy alkoholista (de akkor is be volt rugva, mikor ott volt a fodraszatban). Nyilvan nem orul neki, hogy ilyen ember is oda megy, de vendeg o is. En ugy vagyok vele, hogy amig valaki nem bant, nincs jogom bantani nekem sem, igy senkivel nem bunkozok. Szerintem a legtobb ember igy all ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!