Vannak köztünk ilyen emberek?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy vannak e itt olyanok, akik úgy tervezik/gondolják, hogy kiköltöznek egy önellátó tanyára, és sz..nak bele ebbe a sz.. világba, akik úgy gondolják, hogy adót sem fizetnek, mert mi a francnak, mindent megcsinálnak maguknak?2011. jún. 13. 21:17
11/19 A kérdező kommentje:
Király vagy, és miért nem vágsz bele? Nehéz lenne összegyűjteni?
2011. jún. 13. 22:23
12/19 anonim válasza:
Jelenleg örülnék ha lenne egy állandó állásom és tudnék kicsit gyüjtögetni. Amúgy még túl fiatalnak érzem magam ehhez(21 vagyok) még vannak dolgok amiket meg kell tennem, de egy jó 10 év múlva ha úgy adódna belevágnék, mert nemszeretnék itt a betondzsungelben megöregedni.
13/19 anonim válasza:
Te nyilván nem parasztgyerek vagy,mert akkor nem hinnéd,hogy elég egy tanya,és mindent megtermelhetsz magadnak! Ahhoz pénz,és szakértelem is kell,és jó időjárás is. Még akkor is lehet,hogy befuccssol az egész és kárbevész az egész évi munkád.
Nem ártana előbb komolyan mfgismerni a gazdálkodás alapjait.
14/19 anonim válasza:
Amiről te beszélsz, az nem optimizmus, hanem meggondolatlanság. Ha az ember valamit jól akar csinálni, akkor figyelembe veszi azt is, hogy nem alakulhat minden a tervei szerint, jelen esetben pl. azt, hogy talán egyszer beteg lesz.
15/19 A kérdező kommentje:
Neked meg nem ilyen negatívan kellene hozzáállnod a dolgokhoz! Simán elég egy tanya, nem tudom miért kell akadékoskodni. Annó nagyszüleink 8an felnőttek egy még tanyának sem nevezhető helyen, akkor csak egy igen csökkent képességű mondana csődöt ilyen helyzetben.
2011. jún. 13. 22:36
16/19 A kérdező kommentje:
Ja és ezt nem bántásként mondtam, remélem nincs harag.
2011. jún. 13. 22:37
17/19 anonim válasza:
Igen, egyre inkább érik bennem a gondolat a dolog iránt. adót fizetni:megújuló energiát használnék, azért nem kell adózni, komposzt wc-t akkor csatornázásra sincs szükség, a szemét kérdés már nehezebb, persze mindent szelektívbe és komposztálóba tennénk, de az elején akkor is maradna. Az élelmiszereket nem mind lehet előállítani, tehát abból fizetnék adót, és valószínű ingatlan adót is. Azért még így sem lehet rossz.
18/19 anonim válasza:
az adó részét leszámítva (nem esett róla szó) egy osztálytársam azt mondta, az apja ezen gondolkodik. mármint a teljes családdal persze
19/19 anonim válasza:
Van olyan, hogy ökofalu, az nem érdekel? Engem az jobban vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!