Vannak köztünk ilyen emberek?
1: tarktorok általában dieselek, amit lehet helyettesíteni növényi olajjal.
Ha mégis benzin kéne akkor meg lehet gabonából alkoholt főzni(etanol)
Na jó, de az orvossal még mindig hogy állunk?
Na meg itt jön az is, hogy mi lesz egy ilyen tanyán felnövő gyerekkel/gyerekekkel? Őket iskoláztatni kell (tankötelesség, plusz alkotmányos joga van az oktatáshoz), amit viszont az állam az adókból finanszíroz.
Bár az amisok sem fizetnek adót ugye az USA-ban, meg nyugdíjat sem kapnak, stb., de ők maguk oktatják a gyerekeiket. Mondjuk nem tudom, hogy ez mennyire helyénvaló így, hiszen valószínűleg azok a gyerekek nem tanulnak meg mindent, amit egy "normál" iskolába járó gyerek, és ez azért komoly hátrány lehet neki, ha ő úgy dönt, hogy nem azt az életet akarja élni, amit a szülei, hanem teszem azt, tovább akar tanulni.
En nagyon sok embert ismerek, akik igy tettek, es jobban elnek, mint elotte!
A varostol nem messze koltoztek, tehat onnan eltudnak jarni dolgozni, mivel foallasuk van, viszont nagyon sok mindent megtermelnek, amiert mar fizetni nem kell.
21:40
Nem mondtam, hogy minden megoldható vagy mindenre tudom a választ csak éppen egy dolog volt amire tudtam a magyarázatot, hogy megoldható.
Köszönöm a válaszokat, de úgy látom senki sincs, akit hasonló gondolkodásmód vezérelne mint engem. Nem az volt a kérdés, hogy mik a buktatói, azok nem is érdekelnek, "ha az akadályokra figyelsz, akkor nem jutsz el a célig". Mérhetetlen optimizmussal rendelkezek, és nem érdekel ilyen, hogy orvosi ellátás. Arra volnék kíváncsi, hogy ilyenek vannak e még?
Ettől függetlenül örülök, hogy foglalkoztat titeket a téma, és köszönöm a hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!