Úgy érzem, két barátnőm az osztályból már nem szeret. Te besokallnál tőlem? 17l
Egy sráccal a suliból össze akartam jönni, hogy bosszantsak egy osztálytársamat. Aztán egy 43 éves pasi is a képbe került. A hétvégén Pesten megismerkedtem egy sráccal, és ha nem lenne elég, összejöttem egy évfolyamtársammal, akit igazából nem is tudom, hogy szeretek...
A barátnőimről csak annyit, hogy az egyik múlt tanévben az akkor olasztanárral 'flörtölt', rámászott annak ellenére, hogy tudat: van gyereke és felesége. Idén azért jelentkezett + olaszra, mert már nem tanítja a 'szerelme', és így lehet vele órája.
Másik: a két barátnőm írt levelet az igazgatónak, hogy a tavalyi olasztanár tanítson minket jövőre, ne az idei, és az egész csoporttal aláíratták.
Ezek ellenére ugyan olyan voltam velük mint eddig, de ők már nem szívesen vannak a társaságomban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!