Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Úgy érzem, két barátnőm az...

Úgy érzem, két barátnőm az osztályból már nem szeret. Te besokallnál tőlem? 17l

Figyelt kérdés

Egy sráccal a suliból össze akartam jönni, hogy bosszantsak egy osztálytársamat. Aztán egy 43 éves pasi is a képbe került. A hétvégén Pesten megismerkedtem egy sráccal, és ha nem lenne elég, összejöttem egy évfolyamtársammal, akit igazából nem is tudom, hogy szeretek...

A barátnőimről csak annyit, hogy az egyik múlt tanévben az akkor olasztanárral 'flörtölt', rámászott annak ellenére, hogy tudat: van gyereke és felesége. Idén azért jelentkezett + olaszra, mert már nem tanítja a 'szerelme', és így lehet vele órája.

Másik: a két barátnőm írt levelet az igazgatónak, hogy a tavalyi olasztanár tanítson minket jövőre, ne az idei, és az egész csoporttal aláíratták.

Ezek ellenére ugyan olyan voltam velük mint eddig, de ők már nem szívesen vannak a társaságomban...

2011. jún. 12. 10:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
huu..nagyon erdekes dolgokat irtal..ilyen fiatal vagy es maris ilyen ''olcso'' nokent viselkedni..nem lenne szabad..meg kene becsulnod magad es megprobalnod elerni,hogy az emberek megbecsuljenek,mert nem allsz le akarkivel es nem viselkedsz ilyen ostoba modra..az hogy egy baratnod csabitgatja a tanarjat,az nem buszkeseg es nem is nagy ''meno'' dolog,mert ha valaki tizenevesen ilyesmire vetemedik az inkabb onbizalomhianyos..gondolj bele..nem kap maganak egy korabeli fiut?ahogyan viselkedtek az nagyon..gaz..elegge azt keltitek magatokrol hogy ti olcso plazacicak vagytok akiket barki megkaphat..javitcs ki ha tevedek..
2011. jún. 21. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!