Edzőteremben beszólt egy pali, visszaszóltam és most szórakozik (zuhanyzóban nyitogatja az ajtót rám). Mit tehetek vele? 33 Nő
Az ajtóban kulcs nincs.
Velem egyidős, tesztoszteron túltengésben szenved. Előtte fél órával még normálisan beszélgettünk, aztán ez lett...
Egyedül vagyok nő a teremben, és negyed akkora mint a pali, a pultoscsaj rászólt de hiába. Ez lehet nála a cucctól esetleg, vagy simán paraszt, vagy csak meg akarta mutatni ki a jani? Mit kezdjek vele? Megáll mellettem, felszívja magát és erősködik és úgy vergődik mintha egy férfivel tenné.
Ne menj le a nívójára semmiképpen szerintem. Ha még egyszer rád nyitja az ajtót nyugodtan mond az arcába, hogy ezt zaklatásnak tekinted és a következő alkalom után a pultos lány tanuskodásával megtámogata már a rendőrségi feljelentésen szánthat az agya.
Esetleg paprikaspray sem biztos, hogy rossz ötlet, nem sok, csak annyi, hogy többet ne akarjon nyitogatni.
Vagy egy olcsó akasztós zár kb. 500 Ft. Vegyél és rakd fel az ajtóra, ezzel is kiküszöbölheted.
Nem irigyellek.
Több mint fél éve járok edzőterembe de senkit nem láttam még ott veszekedni.
Az hogy lehet hogy rád nyit a zuhanyzóban? Nálunk van külön női és férfi öltöző és ott vannak a zuhanyzók is.
zuhanyozás közben locsold arcon. méghozzá úgy, hogy hirtelen hidegre állítod a vizet és teljesen kinyitod a csapot.
én inkább keresnék egy másik edzőtermet
egyébként rendőrséggel való fenyegetéssel tényleg le lehet állítani valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!