Csúnya beszéd lány szájából, szerintetek? Tanácsok?
Figyelt kérdés
Apám szokott káromkodni, nem dühből, hanem csak így beszél néha. Anyám se veti meg a csúnya beszédet, ha olyan dologról beszél, amin pl. felháborodik. Tinilány koromban én is átvettem ezt, de aztán felismertem, hogy milyen visszataszító, és próbáltam visszaszorítani a lehető legjobban. Persze kisebb káromkodások kicsúsznak néha, olyanok pl. hogy "rohadt életbe"...
Szóval mit gondoltok arról, hogy a lányok/nők is káromkodnak? Mert úgy látom sokakat nem is zavar... És milyen szolidabb káromkodásokkal léteznek, amiket használhatnék esetleg? Nem "kutya fülére" gondolok, hanem ami ma is helytáll. Vagy abszolút szorítsam ki a csúnya beszédet? Mi az amit egy lány szájából abszolút nem szerettek hallgatni?
2011. máj. 26. 12:31
11/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2011. máj. 26. 17:53
12/12 anonim válasza:
Engem nem èrdekel. Ha szèp a làny beszèlhet bármilyen csùnyán,akkor is az enyèm lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!