Miért tartja néhány ember csámpásan, oldalra tolva a száját beszéd közben? Azt hiszik, hogy ezzel valamit elérnek, nagymenőbbek lesznek?
Ilyesmire gondolsz?
Tényleg elég idétlen, de van aki gyárilag úgy néz ki, például Milo Ventimiglia.
No vajon miért? Hiszen részben meg is válaszoltad kedves kérdező! (Igaz a "válaszod" is kérdés volt egyben.) :)
Hmm... Úgy nézem, már a megoldás is vázolódik. Ettől függetlenül nem szerencsés ötlet. :) Csak azért mert Téged irritál... szájon vágni...
Jó lehet, hogy az esetek többségében valóban csak póz, manír áll a "ferde száj" mögött. De mi van ha csak valami kór, ilyen-olyan betegség áll a háttérben...
Vagy egy régi rossz beidegződés amit nem tud az illető levetkőzni?
Na jó, általában valóban az "arcoskodó" egyének szokása. Szerintem nem hisznek semmit, és valószínű tükör előtt sem gyakorolnak. Ez inkább olyasmi ösztönös grimasz lehet mint sok más az érzelmeket tükröző arckifejezés, grimasz. Minden érzelemhez járulhat egy jellegzetes forma. Ehhez a nagyképűsködéshez ez jár... :D:D:D
dellfil
Ne haragudj kérdező, de elég primitív a kérdésed.
Azért beszélek asszimetrikusan, mert ilyen vagyok, nem tehetek róla, senki sem tökéletesen szimmetrikus. Azért nem akarsz valakit megverni mert az egyik lába rövidebb?
Hát ez a kérdés (vagyis inkább a magyarázata) tényleg a kérdező primitívségéről árulkodik. Én legszívesebben az ilyen gondolkozású embereket verném szájba! De mivel türelmes vagyok, nem szoktam bántani senkit. Megúsztad! :)
Egyébként én észre se veszem, ha ferdén beszélek. Onnan tudom, h volt már mikor megkérdezték miért. Mosolygáskor is az egyik oldalt feljebb húzom. (Gödröcske is csak egy oldalt van az arcomon. :) ) Nem mindig olyan, és fogalmam sincs mi váltja ki. Ez van, és kész. Nem fáj, és sztem néha még szexi is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!