Mit szólnának az emberek, ha 17 évesen rollerrel közlekednék a városban?
Figyelt kérdés
Kutyasétáltatáshoz gondoltam, mert úgy könnyebb lenne, meg a roller egyszerűbb, mint a bicikli. Közepes városban lakunk, és mennék vele a főúton meg a parkban, elég sok ember van arra.
17/L
2011. máj. 23. 18:10
11/15 anonim válasza:
Én írtam ezt:
"Szízör Millán meg görkorival megy. Na és?"
Te írtad:" Szerintem a roller gyerekesebb:) Meg hát más itt a kultúra, mint Amerikában."
Kérdezem én: akármilyen a kultúra itt és ott, ártasz vele valakinek? Mert szerintem nem. Tehát ha valaki szóvá teszi, akkor ő a kötekedő és nem te a hibás.
12/15 anonim válasza:
Ha nem a jardan mesz, nem fog senki megnezni. Kutyat jobb hogyha nem engeded el. Eloszor is, mert lehet hogy nem fog rad hallgatni, ha erdekesebb dolgot talal, masik meg az hogy varosban illegalis a kutyat elengedni a nyakszijrol. Megbuntethetnek.
13/15 habibi válasza:
az egyik egyetemista csoporttársam rollerral járt be mindig az órákra (az egyetem a város közepén, a legforgalmasabb bevásárlóközpontoknál, utaknál van), még télen is a hóban,és elmúlt már 20 éves is. Nem volt feltűnő, csak a rollerja, mert olyan szuper rikítós színe volt, hogy azt muszáj volt megnézni na meg amikor az előadóterembe begurult vele és lazán odaköszönt a prof-nak, aki már egy órája tartotta az órát...az egy élmény volt :)
14/15 anonim válasza:
Csak el ne rántson a kutya!
Én láttam öltönyös embereket is rolleren közlekedni a belvárosban. Érdekes volt, tudod, a két külön "világ" együtt.
15/15 anonim válasza:
Bp.-n minden 30. ember azzal közlekedik. Nem ciki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!