Miért nem jó a Jó napot! Köszönés? Miért lenne tiszteletlen?
Te vagy akit az orvos megszólt érte?:)
Én mindig jó napottal köszönök, és senki se szólt még érte soha. A hangsúlyon múlik, szerintem. Akiket megszólnak ezért, lehet túl "lazán" köszönnek.
Igen én vagyok! Milyen jól rámismertél!:)
Hát én, ha idősebb leszek, akkor nem fogom elvárni, hogy Jó napot kívánok!-ot köszönjenek... Nem ezen múlik a tisztelet, hanem a viselkedésen. És nem szokták elvárni szerintem, csak a begyepesedett emberek.
Viselkedésen múlik, csak az orvosnak ugyanúgy viselkedsz tisztelettel meg tiszteletlenül is, azaz elmondod mi a bajod. Ezért szólt meg(gondolom).
Tanulj meg szépen artikuláltan jónapotozni. :)
Én mindig kimondom teljesen hogy "Jó napot kívánok!", vagy "Viszont látásra!", hangosan, érthetően.
Mi ezen a nehéz? Szerintem elég igénytelen csak úgy odaböffenteni valamit.
23/N
Nagyon igénytelen.... szerintem meg nem szükséges odaböffenteni, hogy kívánok.-.-
De attya ég, és még te várod, hogy tiszteljenek, amikor valaki köszön, akkor neked ha nem tetszik, akkor böfög? Ez az igénytelen.
Nem tudom, hogy miért gondolják tiszteletlennek.
Én van, hogy így köszönök, ha valaki ezért bunkónak néz - az megérdemli saját magát, mert akkor fogalma sincs a valódi tiszteletről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!