Nagyon bunkó vagyok mit tehetek ellene? és miért vagyok bunkó?
22:53
Nekem 72%-om van és nekem is minden válaszomban igazam volt, meg kell küzdenünk ahhoz hogy bizonyíts, angard. :P
Ha nem is pontosan fogalmaztál, de nagyjából sejtem mire gondolsz.. a válasz az, hogy a felnőtté válás egyik ismérve, hogy az ember felismeri, hogy könnyebb rossznak lenni, erkölcstelennek, trágárnak, beszólogatósnak stb... ez már csak ilyen, mert az emberi természetből könnyedén fakad...ÁMDE!
Ahhoz, hogy emberré válj a szónak jó értelmében, meg kell küzdened érte, ha el akarsz érni valamit és meg kell tanulnod fegyelmezni magad..pl. nem rögtön kimondod amit gondolsz- igazam van?
Ez persze nehezebb út, dehát mindenki azt az utat választja amelyiket akarja, mindenesetre van könnyebb és nehezebb út.
Meg kell tehát tanulnod viselkedni és türtőztetni magad- az önfegyelmezés a felnőtté válás egy legfőbb jele.
devils daughter , a számból vetted ki a szót :D
Szerintem tényleg ne erőlködj ezen a "bunkózáson", inkább add önmagad (amíg még van?!), és így - bár úgy is marad egy-két velősebb hozzászólásod,- nem fognak kiutálni.
Remélem ez a többszörösen összetett mondat nem okozott különösebb problémát az értelmezésben.
Ha kamasz korod miatt van egy idő utàn elmúlik.
Ha mègsem az szopàs.
nfvjcfnjbdfnbjdfnjidfnbjfű
fbá
fdbdáfbdá
fb.dfb.df.bdf.b
kapjátok be, bazzeg.
ha nem tudjátok teljesiteni a vállalt dolgot. akor zárjátok be az oldalt.
Tépem itt a számat hiába. Köcsögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!