Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Milyen típusú ember vagy?

Milyen típusú ember vagy?

Figyelt kérdés
Nyíltan beszólsz valakinek, ha nem értesz egyet vele, zavar, amit és ahogy csinál, vagy a háta mögött pusmogsz róla rosszat? Netes véleménynyilvánításban sokkal bátrabb vagy, mert az arc nélkül mehet, vagy élőben is durva megjegyzéseket szoktál tenni?
2011. ápr. 26. 17:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én nem teszek durva megjegyzéseket senkinek (még nem durvákat sem), mert aztán rögtön én is megkapom a durva megjegyzéseket, és én túlságosan is a szívemre veszem a kritikát. Szóval jobb ezt megelőzni. Kussolok.
2011. ápr. 26. 17:48
 2/12 anonim válasza:
fiú típusú ember vagyok
2011. ápr. 26. 17:59
 3/12 anonim ***** válasza:

nem sajnálom a véleményemet,és nem is finomkodok vele. de vannak olyan szituációk,amikor mégis inkább megtartom magamnak,viszont ha valaki láthatóan nagy hülyeséget csinál/mond azt nem hagyom szó nélkül. na persze csak azoknál,akikkel gyakori kapcsolatban vagyok.

a barátaimnak viszont igenis bunkó módon mondom meg,ha elb*sztak valamit,tapasztalataim szerint hatásosabb,jobban elgondolkodik rajta,annak ellenére,hogy be is sértődik egy időre.

alapvetően egy nagypofájú,bunkó ember vagyok. aki el tudja fogadni a bunkó énemet,az megláthatja a kedves,érzékeny,rendes és megbízható felemet is.

17L

2011. ápr. 26. 18:06
 4/12 napietus ***** válasza:
általában megtartom a véleményemet magamnak. sem szemben nem vagyok bunkó, sem a háta mögött nem beszélek ki senkit. viselkedni meg tudni kell, neten és élőben egyaránt. akit meg valamilyen okból mégiscsak "helyre akarok tenni", hát azt is lehet normális stílusban, sőt, még jobban, mintha bunkóskodnék (mert akkor a bunkó stílus eltakarja a valódi mondanivalót).
2011. ápr. 26. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Egyik sem. Ha valami nem tetszik akkor nem "beszólok" hanem finoman de érthetően elmondom, hogy mi a problémám. Általában ezt tudtatni szoktam, de természetesen vannak olyan helyzetek amikor lenyelem. Itt GYIK-on sem vagyok bátrabb mint a valóságban.

L/19

2011. ápr. 26. 19:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha felbosszantanak, bosszúból kibeszélem a háta mögött, és ezért nagyon utálom magamat. Szeretnék megváltozni!
2011. ápr. 26. 19:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Én meg nagyon gyerekes vagyok, mert ha valami megjegyzésem van, kimondom, mielőtt a következményekre is gondolnék. :(

Interneten jobban átgondolom a mondandómat és nem írok olyan durvákat. Itt van időm átgondolni.

2011. ápr. 26. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Sajnos akkora a pofám, mint a bécsi kapu... mielőtt átgondolnám, már mondom is, pedig már abban a pillanatban megbánom. Szóval sajnos elég rendesen be szoktam szólogatni, de az érme jó oldala, hogy ki is állok magamért, nem félek 'harcba' menni, ha arra kerül sor. Neten azért meggondoltabb vagyok.
2011. ápr. 26. 20:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Én egy hallgatag leányzó vagyok, ha megbántanak, haragszom, vagy nyűgös vagyok, akkor inkább nem szólok semmit.
2011. ápr. 26. 21:04
 10/12 habibi ***** válasza:
őszinte vagyok, ebből sok hátrányom is adódott már és sok embert megbántottam már miatta, de inkább elviselem, hogy haragszanak rám, minthogy a szemébe hazudjak. Nem vagyok pletykás, és nem jár a szám feleslegesen. Visszafogott, higgadt ember vagyok, persze kivétel , h apámmal beszélek, az szinte mindig veszekedésbe torkollik (nem tudom elviselni a jellemét), másokkal normális vagyok
2011. ápr. 26. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!