"Feladatkiötlő" vagy "sormunkás" típusú ember vagy?
Általában két típusú emberről beszélnek ilyen téren: az aki kitalálja a feladatokat, feltalálja magát ilyen helyzetekben, kreatív, nem szereti ugyanazt a munkát végezni sok ideig és az aki inkább sormunkát végez, szereti ha megmondják pontosan mit kell csinálni, nem bánja, ha ugyanazt a feladatot kell végezze hosszabb ideig.
Példával illusztrálom, hogy értsétek miről van szó. Esküvőre készültek a szomszédomban és összegyűltek segíteni a szomszédok, rokonok. Nagyon jól meg lehetett figyelni a két karaktertípust. Volt olyan aki, annak ellenére, hogy nem otthon volt, megtalálta a feladatokat, ki tudta osztani ki mit csináljon, de sosem ragadt le egy feladatnál, váltotta a tennivalókat. És volt olyan, aki örült ha kiadták neki a feladatot, nem kellett keresse a tennivalót, és a kiadott munka mellett tartott ki amíg annak vége nem volt.
Nos, én a sormunkás típus vagyok, utálom keresni a feladatot, szeretem, ha megmondják mit kell csinálni, de azt jól végzem. Ti hogy vagytok ezzel?
nem érzem magam egyiknek se
nem szeretem a monoton munkát, de egy esküvőn pl nem állnék neki egyedül szervezkedni ott jobb ha megmondják hogy mit csináljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!