Milyen típusú ember vagy?
-Közösségi, szociális
-magányos, de szeretnél "közösségibb" lenni
-magányos farkas, aki így érzi jól magát?
Ha esetleg valami más kombináció írjátok le nyugodtan :P
-magányos, de szeretnél "közösségibb" lenni
:(
"-magányos, de szeretnél "közösségibb" lenni"
21/F
"-magányos, de szeretnél "közösségibb" lenni"
Igazából csak 1 lány kéne.-
24/F
magányos farkas, aki így érzi jól magát.
Engem fárasztanak, és általában untatnak az új emberek. Megismerkedéskor mindenki ugyanazokkal a lényegtelen témákkal jön, mit tanulsz, mit dolgozol, van barátod, mi a kedvenc színed? Mintha rá tartozna, mit csinálok, nem is jegyzi meg. A barátom is csak azért kérdezi, ha lány, akkor hogy csámcsoghasson rajta, ha fiú, akkor hogy le tud-e fektetni. A kedvenc szín meg kit érdekel?
Megvannak a régi barátaim, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, nem untatnak felesleges témákkal, mert őket sem érdekli, nem sértődnek meg, hogy én sosem keresem őket, stb. Még néha ők is sokan vannak, egy csomó idő találkozni velük.
Magányos farkas, aki így érzi jól magát.
De néha, nagy ritkán szívesebben lennék közösségibb.Csakhogy ritka az az olyan közösség, amiben jól érzem magam.Napi pár perc beszélgetés nekem elég az ismerősökkel.Hamar kifáradok azoktól, akikkel nem vagyok egy hullámhosszon.
Magányos farkas, aki így érzi jól magát.
Csak azt utálom, hogy a környezetemben (a sulira gondolok) nem igazán tudják felfogni. És hülyének néznek, de akkor is ilyen akarok maradni, mert nem érdekelnek a gyerekes butaságaik, és a felszínes gondolkodásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!