Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Egy törzsvendég legutóbb...

Egy törzsvendég legutóbb vérig sértett, megalázott több más vendég előtt. Hogyan szolgáljam ki őt ezekután?

Figyelt kérdés
20 éve ebben a vendéglőben vagyok pincér. Ráadásul később kiderült, hogy nem is volt igaza.
2009. márc. 4. 22:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is egy kollégádat kérd meg, hogy szolgálja ki, ha meg nem lehet, közömbösen rakd elé a kaját, és ne tűrd, hoygmegint szívózzon! A főnököd köteles megvédeni egy 20 éve megbízható munkakerő bcsületét!!!
2009. márc. 5. 14:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Több hölgy előtt kioktatott, hogy igazán megtanulhatnék számolni, mert nem tudok egy sor számot összeadni. Később, amikor leellenőriztük kiderült, hogy ő adta rosszul össze, de akkor már a publikum nem volt ott. Tehát égtem, mint a Reichstag!
2009. márc. 5. 17:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint Ő maga beláta, hogy tévedett. Nyugi, legközelebb nem fog gondot okozni Neked! És ha ezt fogják látni ezek a hölgyek (ami nem tudom miért izgat Téged ennyire), nem lesz belőle gondod.

Szóval ha legközelebb is betér, mosolyogva szolgáld ki, legyél TE a megbocsájtó, örülni fog neki és nem fog többé basztatni, és Neked is visszatér a nyigalmad. Ne hagyd ott a helyet.

2009. márc. 5. 19:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ez tényleg bunkóság. Udvariasan is lehetett volna szólni, hogy "elnézést, legyen szíves még egyszer összeszámolni, mert szerintem nem ennyi a végösszeg"

Még ha rosszul is adta volna össze valaki véletlenül, akkor sem érdemelné meg ezt a legorombítást, hogy "tanuljon meg számolni" - és szerintem ezt a tanúk is így gondolják. Én biztos inkább sajnálnám a pincért, ha valaki így szólna rá, -függetleül attól, hogy elrontotta-e vagy nem - és a vendéget tartanám bunkónak, nem a pincéren röhögnék.

2009. márc. 5. 21:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyire gyakori, hogy ugyanaz az asztaltársaság, vagy a hölgyek megint jelen legyenek, amikor jön a t. vendég, de én a helyedben vadásznék erre az alkalomra, és ha adódik ilyen, borzasztóan udvariasan és mosolyogva kivinném neki a számlát, majd mindenki előtt megkérném, hogy legyen kedves hangosan adja már össze ő is, mert tudom, hogy neki az a heppje, és a vendéglő igenis tiszteletben tartja a vendégek hülyeségeit.... Ha esetleg még össze is adja, akkor visszavonulnék a számlával, hogy elnézést, de azért ellenőrizni kell a számításait...
2009. márc. 16. 09:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Magát minősítette. Mutasd meg, hogy jobb vagy nála.
2009. márc. 16. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!