Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Illetlen-e a vendéggel levetet...

Illetlen-e a vendéggel levetetni a cipőjét?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 10:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%
Illetlen-e vagy sem, én levetetem. Ha kint sár meg hó van akkor egyértelmű miért, ha meg nem, akkor is ki tudja mibe lépett bele. Amúgy meg adok neki papucsot, ha nem akar mezítláb/zokniban mászkálni.
2011. ápr. 14. 10:20
 2/16 anonim ***** válasza:
42%
Ha felkínálsz neki egy kényelmes papucsot és van benne elég intelligencia venni fogja a lapot, hogy mi van.
2011. ápr. 14. 10:22
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Illetlenség megkérni, de egy illedelmes ember magától leveszi a cipőjét, ha nem büdös a lába.
 4/16 anonim ***** válasza:
71%
egyáltalán nem illetlen, én biztos nem sértődnék meg. ahány ház, annyi szokás, és én mindig tiszteletben tartom ezt.
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem az illetlenebb, ha bemész valakinek a házába koszos utcai cipővel és széthordod a koszt.
2011. ápr. 14. 10:25
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

Habár ma divat levetetni a cipőt,de az illemszabályok tiltják! Törölje meg a lábát,mielőtt a lakásba lép. Vagy ha úgy gondolod,hogy nem akarsz utána takarítani,adj neki a cipőjére húzható benti mamuszt.

Ha izzad a lába,az kellemetlen szagolgatni. Ha véletlen gombás,akkor te is elkaphatod.

2011. ápr. 14. 10:26
 7/16 anonim ***** válasza:
72%

Egészségügyi okokból soha nem lépnék bele olyan papucsba,amit más is használt! Saját papucsot pedig nem viszek magammal.

Legfeljebb családtagtól kérheted,hogy vegye le a cipőjét,de idegentől nem!

Sajnos,ma az emberek nem ismerik és nem is törődnek az illemszabályokkal.

2011. ápr. 14. 10:28
 8/16 anonim ***** válasza:
67%

Engem nem érdekel, illetlenség-e.

Nem fogom a szőnyegről a kutyasz*rt vakargatni.

Nagyon vigyázok a dolgaimra, más sem fogja összetaposni.

Ha nem tetszik, nem kötelező hozzánk jönni. Ennyi.

2011. ápr. 14. 10:31
 9/16 anonim ***** válasza:
65%

nem.

evidens, hogy utcai cipővel nem mászálunk a lakásban.

2011. ápr. 14. 10:41
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már fogalmam sincs. Én mindenhol leveszem. Volt olyan, hogy a barátnőmhöz mentem tele volt minden macskaszőrrel és látszódott, hogy már vagy 3 hete nem porszívózott senki, hideg is volt a padló és még papucsot sem kaptam, de ragaszkodtak hozzá, hogy vegyem le a cipőt (nem télen, sárban). Aztán jött épp egy hivatalos személy, automatikusan vette volna le a cipőjét, erre a barátnőm mondta, hogy hagyja csak, nem kell levennie.
2011. ápr. 14. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!