A kisebb városokban miért ítélik el a "különlegeseket"? Megéri "szembeszállni" velük?
aki merészebb stílusú, öltözködésű, hajviseletű arra máris rossz szemmel néznek és szól róla a különféle pletyka. ez pedig nagyobb városba még előny is valamilyen szinten.
lehetséges, hogy ha sokáig hajtogatjuk ezt a stílust akkor végül elfogadják, esetleg még tetszik is nekik?
ha kihal a kritizáló réteg, igen
Én egy 22 000 lakosú kisvárosban élek. Szerencsére 8 évig nem nagyon voltam itthon, mert középsuliba és fősulira is vidéken jártam. 1 éve jöttem haza, de megyek el amint tudok. Mintha egy faluba élnék. Undorítóak ez emberek.
Nagy városban sem néznek jó szemmel az így öltözködő nőkre. Csak esetleg nem hallja a kritikákat,és ott több az ilyen hölgyike.
Jó ízlésű nő nem öltözik feltűnően. Lehet divatos,de nem lehet feltűnő.
ahhw =( igen.. szrönyű ez, hogy sok ember megítéli a másikat és kinézi azért, mert mer különbözni. Szerintem érdemes szembeszállni. Én 5.-es koromba kezdtem kitűnni az átlagból, és először furcsán néztek rám, és beszólogattak a zosztályba, de 7.-re ez teljesen eltűnt, mert sikerült elérnem azt, hogy a belsőmet nézzék, és ne a ruháimat. Szerintem ez nagyobb közösségbe is működik.. Legyél vidám, és magabiztos :) nekem ez segített
15L
09:22-esnél a pont!
Nincs olyan "különleges" stílus, ami feltűnő is és mindenkit ámulatba is ejt. Ha már feltűnő vagy, el kell viselni, hogy az valakinek feltűnően nem fog tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!