A lányok/nők is szoktak köpködni?
Figyelt kérdés
Eddig azt hittem, hogy csak a férfiak köpködnek nyilvánosan, de tegnap egy egész csinos 20 év körüli lány akkora tócsát köpött az utcán, mint a Balaton. Látott már valaki hasonlót?2011. ápr. 6. 17:17
1/7 anonim válasza:
Hogyne láttunk volna ilyet:) Ez van szerintem fiútól is gáz:)
2/7 anonim válasza:
Különösen a rétinégereknek szokása, szotyizás közben is jó nagyokat odapöknek az útszélre. De láttam már ciggert köpködni vonaton, meg más közlekedési eszközökön is...
3/7 anonim válasza:
én is köpködtem már, amikor bogár repült a számba vagy telement porral, mert falat bontottak.
de csak úgy köpködni nem szokásom, de a fiú barátaimnak sem.
4/7 anonim válasza:
ja!
példul nagy nyílvánosság /több mint 2 millió TV-nézőnek/ élőben bemutatta premier-plan, ... Bauko (nagybunkó?) VV4-ÉVA.
(Videón az utókornak megörökítve, archíválva!)
5/7 anonim válasza:
Nők nem szoktak köpködni csak a ribancok
6/7 yuda válasza:
Iskolába jár egy 16 körüli csaj, az folyton köpköd és nem is tudom mi tartja néha vissza, hogy leköpjön valakit- alighanem vékony a mezsgye, bármikor előfordulhat. (nem tűnik cigánynak)
7/7 anonim válasza:
Igen. Szoktak. Manapság egyre többen. Én ezt egyáltalán nem tartom nőies dolognak. Na jól van, ha a csaj egy mezőgazdász vagy valami, na de egy plazacicától. Nem is tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!