Milyen állat lehet? Dohányzok és egy beföttes üvegbe szoktam dobálni a csikket meg a hamut, és abba szoktam köpködni is. És megjelent benne ilyen fehér cucc.
Figyelt kérdés
A nyál felszínén hártyaszerűen jelent meg. Naptol elzárt helyen volt (hogy apám ne vegye észre...).2011. ápr. 3. 14:29
2/11 anonim válasza:
biztos penész. vagy valami kivált a nyálból. pontosan nem tudom nem köpködtem még sohase egy üvegbe.
3/11 anonim válasza:
Valószínű a szádban élő baktériumok kezdtek elburjánzani.
Talán érdemes lenne abbahagyni a dohányzást, ha ilyen lények élnek a szádban :-)
5/11 anonim válasza:
Te, nem érzed magad egy kicsit visszataszítónak?
6/11 A kérdező kommentje:
jah és a természetben van egyátalán ilyen természetes élőhely ahol a nyál enzimei nagy sűrűségben fordúlnak elő és magas a nikotin szint is? mert hát elég kétséges h van e ilyen természetes élőhely sztem
jah és nem vagyok rá büszke, de az udvart csak ne köpködhetem szét, és a csikkeket is rekni kell valahová szal 2 in 1, mellesleg mindenkinek van olyan dolga amire nem büszke, van aki a zuhany alá pisíl én köpködök, nagy kunszt
2011. ápr. 4. 08:47
7/11 anonim válasza:
lehet hogy létrehoztál egy új létformát xd
8/11 anonim válasza:
aztk..va most ez ugye nem komoly? tényleg ennyire undorító emberek is vannak? befőttes üvegbe köpködni? minek köpködsz egyáltalán? ezt sem értem egészen...
9/11 A kérdező kommentje:
dohányzás közben szoktam köpködni, ezen mit kell kiakadni? az udvart meg nem fogom szétköpködni mikor othon vagyok így hát köpködök oda ahova a csikket is rakom. ilyen egyszerű, nem kell ezen kiakadni. joh ha mindenki tűllépett ezen az akadályon, akk mien faj lehet?
2011. ápr. 5. 14:42
10/11 anonim válasza:
Latin nevén: cicopcodott nicotinus feregus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!