Milyen okbol torolnetek ki a parotokat az iwiwes ismerosok kozul?
Valaki feltörte a fiókját, és kitörölt onnan a tudta nélkül.
Ha ez kizárható, én is az első válaszra tippelek.
A páromat semmilyen okból nem törölném. Ha egyik exemet sem töröltem, akkor őt meg főleg nem törölném. De hogy kinek mi oka lehet rá... - szerintem ezt a kérdést a szerelem/szex egyéb kérdések vagy párkapcsolatok rovatban kellett volna föltenned.
De hogy választ is adjak: első dühében, vagy mert megcsal, és nem akarja, hogy lássák, hogy ismeritek egymást, vagy mert valaki elől félt, vagy mert szégyell, vagy mert megbántottad... ezernyi oka lehet. Szerintem kérdezz rá!
rengeteg oka lehet:
1.összeveszés, hirtelen felindulás
2. szakítottak
3. a csaj nem akarja, hogy pl az exei zaklassák a párját, ha megtalálják iwiwen...legalábbis én ezért gondolkozom azon, h törlöm az egészet, mert félek tőle hogy esetleges erőszakosabb hódolóim megkeresik a páromat az ismerőseim között és onnan már csak egy kattintás, hogy megfenyegessék, vagy esetleg hazudjanak neki valamit, amivel szétrobbantják a kapcsolatunkat...
Nagyon jóóóó:))) mi be sem jelőltük egymást:))
valahogy, olyan morbidnak tűnt, hogy "ismerősei" vagyunk egymásnak
az is lehet, hogy véletlen törölte
vagy a felhasználó törölte magát, és miután újraregiszrált elfelejtette bejelölni
irigyellek, hogy van időd ilyeneken gondolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!