Dag kérdése:
Hé skacok Mindenki Budapesti?
Figyelt kérdés
Akár hány csajjal dumáltam eddig a netten, soha nem tudtam találkozni vele, mert Pesten lakik, ami 300 km-re távolabb van tőlem!!2011. márc. 20. 23:09
11/33 A kérdező kommentje:
Elég hülyén fogalmaztam meg a kérdést!!
Volt egy csajozási sorozatom. Ami hónapok alatt jött be, és mikor témához értünk mindig az jött ki, hogy ő pesti!
Ti voltatok hasonló szituban? Ez olyan...nem is tudom..szerencsétlen helyzet!
2011. márc. 21. 00:25
12/33 anonim válasza:
Nem, Én például zalai vagyok, lány és soha a büdös életbe nem találkoznék egy hozzád hasonló nácizó alakkal. A nyelvtan órát sokszor elnyomja az irodalom, szóval helyesírást elnézhetjük. De az, hogy még a földrajzt is...az már botrányos. Nem mindenki pesti, egyszerűen meg kéne próbálni helyben csajozni. Ha pedig érdekel valaki akkor megéri utazni.
13/33 anonim válasza:
Ez a kérdés...ehh -.-''
Hogy lenne már mindenki budapesti?Előbb gondolkozz,aztán kérdezz.
Egy nem budapesti csaj
15/33 anonim válasza:
Miért kell leoltani ennyire szegényt?
A mai fiatalokhoz képest viszonylag normális mondatokat írt, az akárhányon kívül mi nem volt még jó?
17/33 A kérdező kommentje:
ja!
Elzárt kis helyen lakok!!
50 fiu, meg vagy 20 csaj arányban!
2011. márc. 21. 00:40
18/33 anonim válasza:
Én is Pesten rontom az amúgyis szar levegőt.
20/33 anonim válasza:
én is zalai vagyok
csak mondjuk nem lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!