Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi a véleményetek erről? Te. Sco

Mi a véleményetek erről? Te. Sco

Figyelt kérdés
Barátnőmet feljelentette a tesco rongálás vádjával(már be is idézték..) mert hogy kipróbált egy rúzst amit utána nem vett meg. Amióta bevezették az új törvényt eléggé elszállt főleg a tesco, a bírónő szerint minden vacakkal feljelentenek már. Nem gondoljátok hogy ez már azért túlzás?
2011. febr. 26. 14:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Hát, ha én beleharapok egy kiflibe, hogy "bocsesz kipróbálom finom-e" akkor vigyenek is be. Nem értem, amit nem veszek meg, azt nem próbálom ki, hacsak nincs ráírva, hogy mehet. Ennyire retardált lennék, hogy a boltban nem rúzsozom ki magam olyannal, amit lehet, hogy nem veszek meg? Miért nem fizette ki helyben, és mondta volna, hogy többet nem lesz ilyen?(nem tudom, hogy lehetett-e ilyet csinálni)
2011. febr. 26. 14:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez azért tényleg túlzás.Szerintem elég lett volna ha csak kifizettetik vele.

Úgy van,hogy amíg nem veszel meg vmit, az addig az áruház tulajdona.

Hogy vette észre az áruház?Kamerán át és azonnal "elkapták"?

Ha nem,nem mondhatja,hogy az nem ő?:S

2011. febr. 26. 14:57
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem jogos a bolt felháborodása. Pont ezért vannak kitéve a dekorkozmetikumoknál teszter termékek.

Ha ilyen bunkó a bárátnőd... legközelebb hajatmos, helyben kipróbál egy terhestesztet és még a haját is befesti...

2011. febr. 26. 14:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy vette észre az áruház?Kamerán át és azonnal "elkapták"?

Ha nem,nem mondhatja,hogy az nem ő?:S

A kamera mindent lát. Komolyan mondom, csak akkor lehet bármit lopni, ha az ember ismeri a holttereket, amik egyáltalán nincsenek is a kozmetikumoknál(mert abból lopnak a legtöbbet, kicsi és drága volta miatt)

2011. febr. 26. 15:02
 5/14 tetris ***** válasza:
69%

Kedves kérdező! Te vajon szívesen kirúzsoznád az ajkaidat egy olyan rúzzsal, amit előtted valaki már használt?

Mert soha nem tudhatod, hogy az illetőnek esetleg volt-e herpesze, vagy bármilyen fertőző betegsége, ami így rád is átjut.

Arról már nem is beszélve, hogy a rúzsból a barátnőd elhasznált egy adagot. A leendő vásároló pedig szépen kifizeti azt a kis részt is, amit a barátnőd kent magára.

Te se vennél meg olyan kiflit, aminek valaki már leharapta a végét!

Akárhogy is nézem, igenis igaza volt a Tescónak, a bartánőd nagyon bunkó módon viselkedett, megérdemli a büntetést. De neked se ártana elgondolkodnod.

2011. febr. 26. 15:03
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Javíts ki, ha tévedek, de a kozmetikumokból mindig ki van téve egy tesztpéldány, amit bárki kipróbálhat. Ezért senki nem szól semmit - nem is teheti -, ha a barátnőd másikat vett le, akkor jogos volt a feljelentés, mivel ha neki van valami betegsége, simán elkaphatja valaki más, aki épp azt veszi meg - erre nem gondoltál?
2011. febr. 26. 16:11
 7/14 A kérdező kommentje:
a termék TESZTER VOLT! és kifizette ott helyben, de emellett még él a feljelentés.
2011. febr. 26. 17:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
ha teszter volt,akkor azt a tacskó szerintem nagyon mgszívhatja,jelntse fel a barátnőd,és lehet sok pénzt kaszál,amerikában is ez megy,de ha teszter volt,azt meg se veheti,én is kipróbálom,mielőtt megvenném,nem vagyok a saját pénzem ellensége,hogy megveszem és utána kiderül hogy sötét,és mehet a kukába...
2011. febr. 28. 10:19
 9/14 A kérdező kommentje:
állítólag úgy volt hogy ő megfogta azt amire rá volt írva hogy teszter, kipróbálta, egy fél körömnyi darabka véletlen letört belőle, összeszedte, a kupakjába rakta majd visszatette a helyére. miután fizetett az ajtóból a biztonságiőr szabályosan visszarángatta, bevitték a benti helységbe, ott közölték vele hogy az nem teszter termék volt (? azt mondja hogy valószínűleg vki előtte átcserélte azt a ragasztós cimkét.. olyat lehet? nemtudom..) és hogy ez rongálás, fizesse különben még több bírság vár rá. kifizette, felvették a jegyzőkönyvet és utána elengedték
2011. febr. 28. 15:57
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
Hát, ha rá volt valóban írva, hogy teszter, akkor nem az ő hibája különben viszont nagyon is jogos, persze "kicsit túlzás", de nem tehetnek mást, mert különben soha az életben nem tartanák be az ilyen jellegű szabályokat a vásárlók egy nagy része. Nem a tesco ment túlzásba, hanem a vásárlók egy jelentős része, és ez kényszeríti a Tescot arra, hogy komolyan lépjen fel.
2011. márc. 1. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!