Van itt olyan, aki baráti viszonyban van a tanítványával?
Figyelt kérdés
Nagyon jó kapcsolatom van az egyik diákommal. Szinte baráti viszonyban vagyunk és szeretném ha tegezne, de nem tudom hogyan hozhatnám fel a témát? Bevallom, kicsit tartok is az esetleges negatív hatásoktól. (az ezt ellenző kollégák véleményétől és attól, hogy a diákok félreértik és a magánéletemben vájkálnának és pletykálnának)
Valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2011. febr. 21. 15:20
11/13 anonim válasza:
Semmiképp ne engedd szerintem, max akkor, ha már nem tanítod. A jó viszony amúgy sem tegezés-magázás kérdése. Ne tegyél kivételt, amikor meg ár nem tanítod, akkor megbeszélheted vele ezt.
12/13 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal.
1. Tanár-diák viszonyban nem lehet ilyen "látványosan" megkülönböztetni az egyes diákokat.
2. Nem tegeződésen múlik a jó viszony. Nekem is volt olyan tanárom, akivel mindenki magázódott (formálisan), de tök úgy beszéltünk vele, mintha haver lenne, és ő is velünk. Lehet ezt magázódva is.
13/13 anonim válasza:
Egyetemen tanítottam, sok egykori tanítványommal van ma baráti viszonyom (egyikükkel még jártam is), DE mindig csak azután, hogy már nem tanítottam őket. Neked is ezt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!