Milyen tünetek ezek?
Ismeretlen gyerekek jöttek oda hozzám hogy hívjak mentőt.
Aszt hittem csak hülyülnek de nagyon sápadtak voltak.
Kérdeztem mi a gond és ők aszt mondták hogy valami ismeretlen zöldet szívtak. Amit az internetről rendeltek.
Smoke xxx vett elő valamilyen teafű gondolom mivel tea illata volt.
Az elszívása után a tünetei:
-úgy érezték balra jobbra dülöngélnek.
-szédültek.
-hányinger.
-illúziók (csukot szemmel erősebbek.)
-Hangok.
-(pánik és félelem - Halálérzet.)
-Szapora szívverés.
-Száraz száj
-Nagyon halkan akadozva beszéltek.
A mentők hamar kiérkeztek. Másnap láttam az egyiket a buszon ülve. Szóval nem volt halálos de mégis ez miért történt.
Mindegyik tünetet egyszerü marihuanás cigi is okozhatja, a pánik félelem érzet sokszorosára erösödhet ha szivtak, biztos berezeltek mert nem volt még ilyenben részük.
"Nagyon halkan akadozva beszéltek. " ez talán a pánik miatt lehetett.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a legtöbb narkotikum túladagolása (enyhe) ilyen tüneteket produkál. A Smoke xxx-et (vagy mit) különböző növényekből készítik melyek alkaloidokat, tartalmaznak az alkaloidokat öt csoportba sorolják(az összes természetes úton nyert pszichoaktív szer ezen öt csoport valamelyikébe tartozik). Ezek a növények közép és észak Amerikából származnak, hatásukat tekintve hasonlóak a marihuánához csak enyhébb, a jogalkotók szerint nem okoznak függőséget (feltételezem ezért legális). Már az indiánok is használták teaként, vagy a füstjét szívták. A 2005. évi XXX. Törvény írja le az illegális szerek listáját.
Nem tudom mennyi idősek voltak a srácok vagy mennyit szívtak ebből a szerből, de ezek szerint ez a "legális" szer is elég volt hozzá hogy tüneteket okozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!