Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek a tünetek természtesek...

Ezek a tünetek természtesek vagy valami baj lehet? /bővebben lent/

Figyelt kérdés
9hetes terhes vagyok. Eddig nagyobb észrevételem nem volt de már egy hete folyamatosan szédülök, hányok, fáj a fejem, és egész nap hányingerem van. Semmit nem kívánok. Eddig tudtam enni de már ha csak az ételre nézek is undorodok tőle. Mindig fáradt vagyok nem tudom kipihenni magam. Ezek normális tünetek vagy baj van a babával?
2011. okt. 31. 08:51
 1/5 Kerria ***** válasza:

Szia! Sajnos orvos nem vagyok, de a tünetek amit leírtál, az az én terhességem kezdeti időszakára illenek rá. Kb 7. héttől a 13-14. hétig tartott, ez idő alatt fogytam is. Annyira nem kívántam semmit, hogy csak azért ettem nagyon keveset sűrűn, hogy a Babónak nehogy ártsak. 14. héttől szerencsére ezek a tünetek elmúltak, bár a fáradékonyság hosszabban megmaradt, és csatlakozott hozzá gyomorégés is. Most már ismét fáradékony vagyok, 35. hétben járok, a gyomorégés végig kísérte a terhességemet. Kívánós nem lettem, nagyjából visszatért a régi étvágyam, jelenleg 10kiló plusznál járok.

Ezek alapján azt mondanám a tüneteid normálisak, mindazonáltal mond el ezeket az orvosnak is, mert ő rálát a dolgokra :)

Boldog babavárást!

2011. okt. 31. 09:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babához!

Teljesen természetes,a mit érzel. A hányinger általában a 13-14 hét környékéig tart, a fáradékonyság meg a szülésig. (Utána meg rosszabb lesz az éjszakázások miatt.:-))

2011. okt. 31. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ilyen volt a 7.-ik héttől a 13.-ik hétig! Én fogytam is, annyira nem bírtam még a kajára se nézni, mindentől rosszul voltam, még attól is, amit addig imádtam! Boldog baba várást!
2011. okt. 31. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos ez természetes,én nem szédültem meg nem hánytam,de a többi meg volt nekem is.Egész nap vízen éltem:SReggel próbálj meg enni mindenképpen pl.egy pár falatnyi pirítós kenyeret, lassan, nyugodtan ágyból tévézve:) nekem ez segített.Gratulálok a babóhoz:)Boldog babavárást...

19hkm.

2011. okt. 31. 15:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor ez ezzel jár:) Nem baj, megéri.:):):)
2011. nov. 1. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!