Ezek a tünetek természtesek vagy valami baj lehet? /bővebben lent/
Szia! Sajnos orvos nem vagyok, de a tünetek amit leírtál, az az én terhességem kezdeti időszakára illenek rá. Kb 7. héttől a 13-14. hétig tartott, ez idő alatt fogytam is. Annyira nem kívántam semmit, hogy csak azért ettem nagyon keveset sűrűn, hogy a Babónak nehogy ártsak. 14. héttől szerencsére ezek a tünetek elmúltak, bár a fáradékonyság hosszabban megmaradt, és csatlakozott hozzá gyomorégés is. Most már ismét fáradékony vagyok, 35. hétben járok, a gyomorégés végig kísérte a terhességemet. Kívánós nem lettem, nagyjából visszatért a régi étvágyam, jelenleg 10kiló plusznál járok.
Ezek alapján azt mondanám a tüneteid normálisak, mindazonáltal mond el ezeket az orvosnak is, mert ő rálát a dolgokra :)
Boldog babavárást!
Gratulálok a babához!
Teljesen természetes,a mit érzel. A hányinger általában a 13-14 hét környékéig tart, a fáradékonyság meg a szülésig. (Utána meg rosszabb lesz az éjszakázások miatt.:-))
Sajnos ez természetes,én nem szédültem meg nem hánytam,de a többi meg volt nekem is.Egész nap vízen éltem:SReggel próbálj meg enni mindenképpen pl.egy pár falatnyi pirítós kenyeret, lassan, nyugodtan ágyból tévézve:) nekem ez segített.Gratulálok a babóhoz:)Boldog babavárást...
19hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!