Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek lehetnek terhességi tünetek?

Manócskaah kérdése:

Ezek lehetnek terhességi tünetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Röviden leírnám a történetemet.A párommal 3hónapja vagyunk rajta a baba projecten.Na most,30.-a körül lehetett peteérésem(ovulációs kalkulátor szerint) de lehetséges hogy valamivel előbb volt.Körülbelül 2napja furcsa szurkát érzek a hasam jobb oldalán,a petefészek körül,és két napja olyan érzésem volt mintha megakarna jönni.Ami ugye lehetetlen,több mint egy hét még a nemvárt mensi-ig.A melleim majd leszakadnak ugy fájnak,és az ébredési hőm 37,0.

Szerintetek lehetnek ezek baba(terhességi) tünetek? Vagy beágyazódás jelei? A peteérés elötti 3napban peteérés napján és az azt követö 1napban is együtt voltunk a párommal.

A válaszokat előre is köszönöm :)

2011. okt. 7. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez kétesélyes.

Szurkolok!

:o)

2011. okt. 7. 17:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát énis tudom hogy vagy igen vagy nem:/:) de azt szerettem volna kérdezni hogy lehet e ez terhesség jele,vagy voltak e valakiknek hasonlnó tüneteik:)
2011. okt. 7. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem is mellfájással kezdődött még az elmaradt menzi előtti 3. napon!! ja és az ovu utáni 11 napon volt pici vérzés -(nekem a menzi után van ovum közvetlenül!) ez volt a beágyazódásom így utólag! :) bár második babát várom már könnyebb volt ezeket a jeleket látnom :) drukkolok!

31 hkm

2011. okt. 7. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) hát remélem nálam is baba lesz a dologból,habár nekem semmilyen vérzésem nem volt eddig,mondjuk szerintem korai is lenne még csak ovu után vagyok egy héttel:)
2011. okt. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!