Hogyan kell stoppolni, mik a veszélyei?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 19:25
1/2 anonim válasza:
Veszélyes, ki tudja, valami pszichopata mellé beülsz, elvisz egy kies helyre, elrabolja az értékeidet, megerőszakol etc. Én eddig 2x stoppoltam életemben, egyszer egyedül, mert lekéstem a buszt, szerencsém volt, egy helyes állatorvos vett fel, kár, hogy nem lett belőle kapcsi.. A második esetben a barátommal stoppoltunk Pestre, mert egy sz.ros járat nem volt, így tudtunk csak eljutni. Akkor egy idősebb bácsi volt az illető. Barátom ráijesztett egy hülye szöveggel, amit poénnak szánt, azt hihette, hogy bántani akarjuk, egy pillanatra megfagyott a levegő:D Ja és hogy hogy kell? Kiállsz az út mellé, kitartod a kezed, és kinyújtod a hüvelyk ujjad, valami bizalomgerjesztő képet vágsz, és vársz:D
2/2 anonim válasza:
30f tapasztalt stopos vagyok.éjszaka csak jól megvilágított helyen stoppolj.mindig olyan helyen stoppolj ahol az autó biztonságosan meg tud állni.ha lány vagy egyedül soha ne stoppolj.autópályán tilos stoppolni de a fizetőkapuknál bátran kérdezd az autósokat el e vinnének.a benzinkutaknál szintén.mindig legyél udvarias és kommunikativ de azért legyél óvatos.rendőrt ne stoppolj mert ha rossz kedve van megbüntet.jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!