Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy nőnek, lánynak nem illő...

Egy nőnek, lánynak nem illő az út szélén stoppolni?

Figyelt kérdés
Még akkor sem,ha így gyorsabban érne oda a célhoz?
2010. ápr. 9. 21:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem csak nem illő,de veszélyes is! Tudod,hogy kik szoktak az útszélen stoppolni?
2010. ápr. 9. 21:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez nem illem hanem biztonság kérdése - ha az autós utána elvisz egy elhagyatott helyre és (jó esetben csak) megeröszakol, akkor csak magadat hibáztathatod.
2010. ápr. 9. 22:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg senkinek sem illő. Már nem azért, de van busz, menjen azzal. Jaaa, azért fizetni kell? Hát akkor én kérek elnézést...
2010. ápr. 9. 22:14
 4/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: azért vannak kivételes esetek is, pl. lekéste a buszt, (éppen korábban ment el, mint szokott) és aznap nincs több (és fontos még aznap tovább menni) vagy esetleg az illetönek nincs pénze, mert pl. kirabolták, stb.
2010. ápr. 9. 22:17
 5/13 anonim ***** válasza:
Így van: mint én, aki nyelvvizsgára igyekezett, és a ***** 16(!!!) perccel előbb ment el. Hát, akkor bizony stoppoltam, és szerencsém volt, de egyedül biztos nem stoppolnék többet.
2010. ápr. 9. 22:20
 6/13 anonim ***** válasza:
azt lehagytam, hogy a busz ment 16 perccel előbb el:D
2010. ápr. 9. 22:20
 7/13 anonim ***** válasza:

Elmúlt az a korszak, de időnként vannak stopposok, de ma már nem ugyanaz, mint régen volt. A BKV-sztrájk idejére is meg volt hirdetve egy program, hogy az utasokat vegyék fel az autósok, akik arra mentek, mondanom se kell, hogy egy autós se állt meg a megállóban, pedig még neten is szervezték az útvonalakat, minimális volt az a hely, ahol működött.

Igazából se az autós se a stoppos nem bízhat meg teljesen a másikban, sajnos jogosan, vannak hírek a kékfényben. Keresztanyám még kisfia születése előtt stoppolt utoljára (kb. 10 éve), egy esküvőre ment, és nem volt vonat (és nem is volt még este), neki szerencséje volt, házaspár vette fel.

2010. ápr. 9. 22:29
 8/13 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem az út szélén stoppoló nőket/lányokat.

(az asszony meg stoppolja otthon a zoknimat)

2010. ápr. 9. 22:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Volt barátom rendszeresen stoppal járt Szentendre és Pest között. Igaz ő pasi volt, az úgy nem olyan gáz. De szerette, mindig mesélte, hogy milyen arcokkal ismerkedett össze.
2010. ápr. 9. 22:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Óriási marhaságokat olvasok itt, már mi köze lenne a stoppoláshoz az illemnek? Még a százéves ultrafafejű illemkódexben sincs ilyesmi. Aki nem szereti a stopposokat, az nem áll meg. Nyugodtan stoppolhatsz, semmi illetlen nincs benne. A biztonság, az már más kérdés, azt jobban megfontolnám, hogy mi történik, ha rossz ember autójába szállsz be. Egyszer fölvettem egy lengyel lányt, aki valahonnan Indiából ment haza Lengyelországba, végig stoppal, tök egyedül. Na, ő nagyon bátor volt, szerintem azért ez nem általános.
2010. ápr. 9. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!