Egy nőnek, lánynak nem illő az út szélén stoppolni?
"ha az autós utána elvisz egy elhagyatott helyre és (jó esetben csak) megeröszakol, akkor csak magadat hibáztathatod."
Akkor tehát az erőszaktevő nem is hibás benne, csak az áldozat? Ismerős, és rendkívül antipatikus vélemény.
tegnap 23:18-es: én irtam az általad idézett megjegyzést. AZT sehol nem irtam, hogy az eröszaktevö nem hibás, DE ebben az esetben az áldozat sen hibátlan, ha igy történik.
Az eröszaknál az esetek egy részében igenis belejátszik az áldozat is abba, hogy éppen ö lesz az áldozat - az "alkalom szüli a tolvajt"-jellegü eseteknél. Ez azt jelenti, hogy amikor nem kényszeresen beteg a tettes, hanem CSAK gyenge jellemü, és ha adódik egy lehetöség, akkor azt kihasználja.
Amikor az áldozat teljesen vétlen a dologban, az akkor van, amikot a tettes beteges pszichikailag, és számára nem a nemi aktus, hanem a másik megalázása a lényeges - az ilyen vagy véletlenszerüen választ ki nöket, vagy éppen olyanokat, akik nem feltünöek, mert öket lehet jobban meggyötörni lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!