Aki mindent lesz*ar annak jobb az élete mindig?
Én sokszor magamra veszem, ha pl rossz kedve van valakinek, és ezért valamit elrontok, és leszólnak. Munkahelye, ilyesmi.
És azt vettem észre, aki lesz*rja, hogy elkésik, és leb*ssza a főnök, meg beszólnak neki, meg vitatkoznak vele annak nyugisabb az élete, jobban érzi magát, mint aki idegeskedik, mert lecs*sznek.
Aki mindent félvállról vesz, annak jobb az élete?
"Aki mindent lesz*ar annak jobb az élete mindig?"
Attól függ. A kérdés a levegőben lóg, pontatlan. De általában a laza emberek jobban érzik magukat a buzgómócsingoknál.
"Én sokszor magamra veszem, ha pl rossz kedve van valakinek, és ezért valamit elrontok, és leszólnak."
Ezen gyakorlással túlteheted magad, ki lehet nőni.
"aki lesz*rja, hogy elkésik, és leb*ssza a főnök, meg beszólnak neki, meg vitatkoznak vele annak nyugisabb az élete"
Természetesen. Ugyanis ezek lényegtelen dolgok. Normális ember nem azzal foglalkozik, hogy egy nyomi főnöknek mi róla a véleménye, vagy beszól-e neki egy degenerált munkatárs :)))
"Aki mindent félvállról vesz, annak jobb az élete?"
Egy rossz munkahelyen igen. Máshol meg nem. Vannak olyan dolgok, amikkel érdemes foglalkozni, amikbe érdemes "befektetni" a törődésünket, odafigyelésünket. Nem a főnökre vagy a munkahelyre gondolok, hanem mondjuk a szabad időre, a családra, a barátokra, saját kedvteléseinkre. Aki mindenre csak legyint, annak kevésbé érdekes az élete. De a munkahelyi szánalmaskodások nem érdemlik meg, hogy az ember energiát fektessen beléjük.
06:26
"ha tenyleg semmi sem erdekli, akkor nem is fog nagy celokat kituzni es az evek multan mindenkepp lemarad"
Persze, lemarad. A fedettpályás 400 méteres miben is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!