Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Aki mindent lesz*ar annak...

Aki mindent lesz*ar annak jobb az élete mindig?

Figyelt kérdés

Én sokszor magamra veszem, ha pl rossz kedve van valakinek, és ezért valamit elrontok, és leszólnak. Munkahelye, ilyesmi.

És azt vettem észre, aki lesz*rja, hogy elkésik, és leb*ssza a főnök, meg beszólnak neki, meg vitatkoznak vele annak nyugisabb az élete, jobban érzi magát, mint aki idegeskedik, mert lecs*sznek.

Aki mindent félvállról vesz, annak jobb az élete?

2011. jan. 25. 20:52
1 2
 11/15 anonim válasza:
Valamit valamiért. Minél többet adsz bele a dolgokba magadból, annál jobban idegeskedsz a rajtuk, viszont annál több örömet is nyújtanak. A mindent leszaró emberek nem sérülnek, de nem is részesülnek az élet örömeiből olyan szinten. Szerintem is az egyensúly a lényeg. Igyekezz a lényegtelenebb dolgokat leszarni (pl, hogy attól nem lesz szebb vagy csúnyább egy szó, hogy kiscsillagot teszünk a közepére.:) De a fontos dolgokat ne.
2011. febr. 3. 11:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az elozo, aki azt irta, hogy o ez a tipus, felreertette. Itt a szelsosegekrol van szo. O nem az. Es bizony van jo par ilyen nem torodom ember. Nekem nemreg volt egy sulyos autobalesetem. A masik vezeto hibajabol. Es semmi nem erdekelte. Megvonta a vallat es ennyi volt. Sem egy bocsanat, sem egy hogy vannak kerdes. Na ez az a tipus, amirol itt szo van...
2011. febr. 4. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha valakit már nagyon sok rossz bírálat ért azt már nem érdekli mit csinálnak ha leordítják nem foglalkozik vele, ha rossz a kedve nem azért mert leszólták hanem mert nem történt semmi jó. Attól hogy nem értitek őket nem kell lenézni...
2011. febr. 4. 19:15
 14/15 anonim ***** válasza:

"Aki mindent lesz*ar annak jobb az élete mindig?"

Attól függ. A kérdés a levegőben lóg, pontatlan. De általában a laza emberek jobban érzik magukat a buzgómócsingoknál.

"Én sokszor magamra veszem, ha pl rossz kedve van valakinek, és ezért valamit elrontok, és leszólnak."

Ezen gyakorlással túlteheted magad, ki lehet nőni.

"aki lesz*rja, hogy elkésik, és leb*ssza a főnök, meg beszólnak neki, meg vitatkoznak vele annak nyugisabb az élete"

Természetesen. Ugyanis ezek lényegtelen dolgok. Normális ember nem azzal foglalkozik, hogy egy nyomi főnöknek mi róla a véleménye, vagy beszól-e neki egy degenerált munkatárs :)))

"Aki mindent félvállról vesz, annak jobb az élete?"

Egy rossz munkahelyen igen. Máshol meg nem. Vannak olyan dolgok, amikkel érdemes foglalkozni, amikbe érdemes "befektetni" a törődésünket, odafigyelésünket. Nem a főnökre vagy a munkahelyre gondolok, hanem mondjuk a szabad időre, a családra, a barátokra, saját kedvteléseinkre. Aki mindenre csak legyint, annak kevésbé érdekes az élete. De a munkahelyi szánalmaskodások nem érdemlik meg, hogy az ember energiát fektessen beléjük.

2011. febr. 4. 23:44
 15/15 anonim ***** válasza:

06:26

"ha tenyleg semmi sem erdekli, akkor nem is fog nagy celokat kituzni es az evek multan mindenkepp lemarad"

Persze, lemarad. A fedettpályás 400 méteres miben is?

2011. febr. 4. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!