Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit tennél, ha a szomszédod...

Mit tennél, ha a szomszédod nem hagyná abba az éjszakai zörgéseit, kopogásait (22 és hajnal 2 között, mindennap)?

Figyelt kérdés
Egy öreg asszonyról van szó és tagad. Pedig tutira ő zajong. Minden éjjel 10 után megy ki a konyhába főzni, pakolássza a hokedliját, kopogós papucsban mászkál közben. Ma éjjel is hajnal 2-ig nem tudtunk elaludni. Már sokkot kapok tőle, de azt mondja ő nem csinál ilyet és előttünk is laktak itt és ők nem szóltak, akkor minket sem zavarhat semmi.
2011. jan. 25. 09:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jellemző ezekre a következő: "azt mondja ő nem csinál ilyet és előttünk is laktak itt és ők nem szóltak, akkor minket sem zavarhat semmi"

Gyakorlatilag a mondat első felében tagad, a másodikban kvázi beismeri, hogy tényleg csinál ilyet, de nincs jogod szólni (szerinte). Ennyi eszük van, hogy hazudni se tudnak normálisan. Ez a panelnyugger értelmi szintje, pontozzatok le nyugodtan, de vállalom a véleményem.

Most költöztem egy négyemeletesbe, ahol minden lakó nyugger. Én vagyok a legfiatalabb, még talán van egy 35-40 körüli házaspár, gyerek nélkül.

Olyan módon szekálnak minket, és keserítik meg az életünket ok nélkül, hogy nem is kezdem el leírni, mert az egész GYIK tárhelye nem lenne elég. Akkor telt be a pohár, mikor a bátyám meglátogatott Pestről, nálam aludt, és másnap a hirdetőre ki volt téve egy papír, miszerint az "ordas kurv@ költözzön el" - mármint én.

Nagyon sajnállak, és abszolút megértelek, kérdező, de én azt gondolom, hogy az ilyenek ellen nem lehet mit csinálni. Egyrészt hozzá van szokva, és nem tud róla leszokni, másrészt esetleg kifejezetten élvezi, ez a szánalmas életében az öröm.

Barátnőm évek óta szív hasonlóval... ilyen minden társasházban van.

25/N

2011. jan. 25. 11:33
 12/15 anonim ***** válasza:

11:33-as

Igen, sajna van ilyen, unatkozó nyugdíjasokkal tömött lakás, akiknek ez a szórakozásuk. De azért hál' Istennek nem ez az általános. Ahol én lakom, ott például semmi gáz nincs. Most költözött a szomszédba egy fiatal srác, több lakótársával együtt. Döngették a zenét, állandó házibuli volt. Szóltak neki (egyszerre 4-5 lakó az ajtajánál), hogy be kéne ám ezt fejezni... Azóta nem csinálja.

2011. jan. 25. 11:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Én éjjelente lemennék hozzá és döngetném az ajtaját, úgy 4* 5*, meg ugye mélynyomó az pár nap után totál kikészíti, ja és egy bűzbombát sem sajnálnék tőle. Az emberi szervezet nem igazán szeri a mélyfrekvenciát, huzamosabb idő után fejfájás léphet fel, ezért érdemes irányodban leárnyékolni és csak a mammernak küldeni.
2011. jan. 25. 12:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem csinálnák semmit mert nem hallatszik át. Kertes házban lakunk és ilyen apró zajokat meg se lehet hallani.

Viszont ha a vendégeik az udvaron kiabálnak vagy a kutya ugat azt lehet hallani de nem rendszeres úgyhogy nem szólunk érte.

Költözz el. Add ki albérletbe a lakást és a bérleti díjból bérelj egyet magadnak.

2011. jan. 28. 18:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Egy kisbabával azért annyira nem kivitelezhető a vándor cigány életforma. Abszolút rendezett körülmények között élünk.
2011. jan. 28. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!