Mit tennél, ha a szomszédod nem hagyná abba az éjszakai zörgéseit, kopogásait (22 és hajnal 2 között, mindennap)?
Én úgy gyilkoltam anno az alattam lakó tufát, hogy házimozin ráadtam az összes basszust, mélynyomót vettem csak hangosabbra és ilyen szolíd dübörgést küldtem a fejére. Nem kell nagyon hangosra venni, mert a mély hangok jobban terjednek. Csak így lightosan.
Persze rám hívta a rendőrséget, de csak pislogtam hogy nem is volt hangos a zene stb., és elmentek. :)
Most őszintén!
Ha nem ő lakna ott, akkor más zajongása irritálna.
Annyira intoleráns vagy, ezzel csak ezt mutatod ki.
Élni vmikor kell, és különben is éjjel én aludni szoktam, nem a szomszédot figyelgetni, illetve hallgatni.
A pára meg a szírszag hogy jönne már fel hozzád, a te szintedre?!
Úristen!
A közös képviselő is csak kiröhögne, én elküldenélek a francba biztosan, elvégre nem zenét üvölttet a nő + kiabál stb. csak megy a lakásban.Laktál már romák környzetebében?!Állítom seggel mennél vissza ide ebbe a lakásodba és húznád meg magadat.
örülj hogy nem bogarak jönnek a szellőztetőn...
nekem is be van minden szellőztető ragasztva,mert a csótányok átjöttek,alig tudtam kiirtani...
közös képviselőnek szólhatsz,jó esetben beszél a nyanyával,de ugyis folytatni fogja...
vegyél fügdugót,nem fogod hallani
DE állits be 4re ébresztőt,és kezd el te ébresztőt csinálni...
10:54-es
Igen, romák szomszédságában gáz lakni, mert ugye nem dolgoznak, ráérnek éjjel zajongani.
Egyébként én sem tolerálnám az öregasszonyt. Miért is kéne??? Fizettem a lakásért nem keveset. Éjjel aludni kell, nem pedig mást zavarni, aki próbál aludni.
Tolerálom azt, ha valakinek az éjszaka kellős közepén fúrni kell, mert valami nagy gáz van. Nyilván nem jókedvéből csinálja, egy szót nem szólnék. De ha valaki csak úgy, puszta szórakozásból nincs tekintettel másokra, akkor miért is kéne tolerálni???
10-ből 9 ember nappal dolgozik, ébren van, éjjel pihen. Miért is kéne az az 1 embert tolerálni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!