Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit tennél, ha a szomszédod...

Mit tennél, ha a szomszédod nem hagyná abba az éjszakai zörgéseit, kopogásait (22 és hajnal 2 között, mindennap)?

Figyelt kérdés
Egy öreg asszonyról van szó és tagad. Pedig tutira ő zajong. Minden éjjel 10 után megy ki a konyhába főzni, pakolássza a hokedliját, kopogós papucsban mászkál közben. Ma éjjel is hajnal 2-ig nem tudtunk elaludni. Már sokkot kapok tőle, de azt mondja ő nem csinál ilyet és előttünk is laktak itt és ők nem szóltak, akkor minket sem zavarhat semmi.
2011. jan. 25. 09:34
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Na meg olyan égetett zsír szag van ilyenkor, hogy a lakásban már az összes szellőzőt be kellett falazni, még a kád alját is berakattuk, mert annyira ocsmány bűz jön fel tőle éjjel. Na persze ilyenkor télen meg tiszta pára a lakás, folyik az ablakon a víz, mert nincs ugye szellőzés, de elviselhetetlen szagok jönnek fel tőle, mivel még ráadásul dohányzik is. Nyáron sokszor nem tudunk éjjel ablakot nyitni miatta, ott voltunk a 28-30 fokos lakásban.
2011. jan. 25. 09:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha van közös képviselőtök, aki ezért felelős, akkor felhívnám, hogy ha legközelebb ilyen eset van, akkor jöjjön át, és hallgassa meg. Így legalább lesz még valaki, aki bizonyítja a dolgot. Mivel te szóltál neki, innentől az ő felelőssége.
2011. jan. 25. 09:46
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
Hát én mondjuk rohadtul átkopognék a falon, amíg kuss nincs! Ha nem használ, akkor ha otthon vagyok, mikor ő pihenne, csutkán tolnék valami zenét (de nem annyira hangosan, hogy szólhasson a zsaruknak). Szekáld Te is! Kopogj át a falon, szólj, hogy éjjel van, pihenni szeretnél, adott esetben csöngess át éjjel, hogy fejezze már be! Ne csak 1x kopogj, csöngess, szólj, hanem folyamatosan, amíg be nem fejezi. Viszont akkor tényleg legyél biztos benne, hogy ő az. Előbb-utóbb csak megunja, hogy örökké átkopogsz meg szólsz neki! A vén satrafa!
2011. jan. 25. 09:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gyilkoltam anno az alattam lakó tufát, hogy házimozin ráadtam az összes basszust, mélynyomót vettem csak hangosabbra és ilyen szolíd dübörgést küldtem a fejére. Nem kell nagyon hangosra venni, mert a mély hangok jobban terjednek. Csak így lightosan.

Persze rám hívta a rendőrséget, de csak pislogtam hogy nem is volt hangos a zene stb., és elmentek. :)

2011. jan. 25. 09:53
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
09:46 Ja, hogy alattad lakik?! Király! Szőnyeget felhajtanám, és én is kopogósban nyomnám! A mélynyomó elviselhetetlen halkan is - hadd szóljon! Még ugrálnék is neki :) Nála meg potyogna a vakolat! :) És csak pislognék, hogy én?! Ugyan miért ugrálnék?! Mi vagyok én, kenguru vagy kisgyerek? :) Nem tudja bizonyítani... Csak lábat le az ágyról, és dübörögnék, amíg el nem kussol. Qrva idegesítő lehet, nem irigyellek. Viszont akkor is becsöngetnék hozzá éjjel, hogy érezze a törődést! :) Ha egy éjjel már ötödszörre mennék le, hogy most már aztán kuss legyen - csak konszolidáltabb stílusban - csak elunná!
2011. jan. 25. 10:26
 6/15 anonim ***** válasza:

Most őszintén!

Ha nem ő lakna ott, akkor más zajongása irritálna.

Annyira intoleráns vagy, ezzel csak ezt mutatod ki.

Élni vmikor kell, és különben is éjjel én aludni szoktam, nem a szomszédot figyelgetni, illetve hallgatni.

A pára meg a szírszag hogy jönne már fel hozzád, a te szintedre?!

Úristen!

A közös képviselő is csak kiröhögne, én elküldenélek a francba biztosan, elvégre nem zenét üvölttet a nő + kiabál stb. csak megy a lakásban.Laktál már romák környzetebében?!Állítom seggel mennél vissza ide ebbe a lakásodba és húznád meg magadat.

2011. jan. 25. 10:54
 7/15 anonim ***** válasza:
*zsírszag.
2011. jan. 25. 10:55
 8/15 anonim ***** válasza:

örülj hogy nem bogarak jönnek a szellőztetőn...

nekem is be van minden szellőztető ragasztva,mert a csótányok átjöttek,alig tudtam kiirtani...

közös képviselőnek szólhatsz,jó esetben beszél a nyanyával,de ugyis folytatni fogja...

vegyél fügdugót,nem fogod hallani

DE állits be 4re ébresztőt,és kezd el te ébresztőt csinálni...

2011. jan. 25. 11:00
 9/15 anonim ***** válasza:
tanulj éjszaka szteppelni...:)
2011. jan. 25. 11:09
 10/15 anonim ***** válasza:

10:54-es

Igen, romák szomszédságában gáz lakni, mert ugye nem dolgoznak, ráérnek éjjel zajongani.

Egyébként én sem tolerálnám az öregasszonyt. Miért is kéne??? Fizettem a lakásért nem keveset. Éjjel aludni kell, nem pedig mást zavarni, aki próbál aludni.

Tolerálom azt, ha valakinek az éjszaka kellős közepén fúrni kell, mert valami nagy gáz van. Nyilván nem jókedvéből csinálja, egy szót nem szólnék. De ha valaki csak úgy, puszta szórakozásból nincs tekintettel másokra, akkor miért is kéne tolerálni???

10-ből 9 ember nappal dolgozik, ébren van, éjjel pihen. Miért is kéne az az 1 embert tolerálni???

2011. jan. 25. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!