Aki másokról másol, puskázik suliba, az dolgozni hogy fog?
Persze aki rendszeresen. Sok osztálytársam mindig puskázik, másról másol, kérdezgeti a másikat, hogy van ez-az.
Az ilyen ember hogy fog munkában teljesíteni? Mással csináltatja meg az Ő feladatát? Vagy elcsórja mástól amit más megcsinált?
Úgy, hogy ott is valami segítséget használ, vagy valahogyan rafináltan oldja meg a feladatokat, esetleg kérdez másokat, és akkor még okosnak is látszik.
És amíg te meggebedsz, ő vígan éli világát.
Amúgy a puskázáshoz is ész kell, mert aki síkhülye, az puskázni sem tud, láttam erre példát, nem egyet.
A rendszeres puskázók, szerintem sokkal kreatívabbak a magolóknál, nézd csak meg a legrafináltabb puskázási módszereket, háááát asszem egy hülyegyerek nem tudná azt összehozni. És a puskázók általában igen jók abban, hogy egy bonyolult problémára egyszerű megoldásokat találjanak. És életrevalók, talpraesettek, bátrak is.
Tesóm veszedelmes puskázóművész volt, most mérnök.
Az, hogy valaki puskázik, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem tudná megtanulni, hanem inkább azt, hogy feleslegesnek érzi a magolást. Ami érdekli és fontos az életben, azt úgyis megjegyzi, megtanulja, a többit meg le kell egyszerűsíteni, hogy maradjon idő a fontosabb dolgokra. :P
Az is számít miben puskáznak...Én nem nagyon puskázok, mert 4-esre viszonylag könnyen megtanulok bármit is, de azért előfordul, főként rajz és nyelvtanban, de amire szükségem lehet később abban egyáltalán nem.
Szerintem azt tanuld meg amiben el tudnád képzelni, hogy tovább tanulsz a többiben meg nyugodtan puskázhatsz, talán még jobban is jársz.
énis puskáztam világ életemben, most már diplomám van
és szerintem amíg leírsz magadnak egy puskát, egyben meg is tanulod félig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!