Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Aki másokról másol, puskázik...

Aki másokról másol, puskázik suliba, az dolgozni hogy fog?

Figyelt kérdés

Persze aki rendszeresen. Sok osztálytársam mindig puskázik, másról másol, kérdezgeti a másikat, hogy van ez-az.

Az ilyen ember hogy fog munkában teljesíteni? Mással csináltatja meg az Ő feladatát? Vagy elcsórja mástól amit más megcsinált?

2011. jan. 5. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem kell nagyon messzire menni, nézd meg kik ülnek a parlamentben. Ők se értenek a munkájukhoz, és még be se járnak dolgozni.
2011. jan. 5. 19:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy majd lop, csal, hazudik.
2011. jan. 5. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Úgy, hogy ott is valami segítséget használ, vagy valahogyan rafináltan oldja meg a feladatokat, esetleg kérdez másokat, és akkor még okosnak is látszik.

És amíg te meggebedsz, ő vígan éli világát.

Amúgy a puskázáshoz is ész kell, mert aki síkhülye, az puskázni sem tud, láttam erre példát, nem egyet.

A rendszeres puskázók, szerintem sokkal kreatívabbak a magolóknál, nézd csak meg a legrafináltabb puskázási módszereket, háááát asszem egy hülyegyerek nem tudná azt összehozni. És a puskázók általában igen jók abban, hogy egy bonyolult problémára egyszerű megoldásokat találjanak. És életrevalók, talpraesettek, bátrak is.

Tesóm veszedelmes puskázóművész volt, most mérnök.

Az, hogy valaki puskázik, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem tudná megtanulni, hanem inkább azt, hogy feleslegesnek érzi a magolást. Ami érdekli és fontos az életben, azt úgyis megjegyzi, megtanulja, a többit meg le kell egyszerűsíteni, hogy maradjon idő a fontosabb dolgokra. :P

2011. jan. 6. 16:02
 4/9 anonim válasza:
68%
Én is végig puskáztam a középiskolát most mégis mester szakács vagyok ráadásul jó.
2011. jan. 24. 10:32
 5/9 anonim válasza:
53%
Én is végig puskáztam a középiskolát most mégis mester szakács vagyok ráadásul jó, nem tanulta meg a felesleges dolgokat mert olyanokat tanítottak amire egyeltalán szükségem se volt van lesz.
2011. jan. 24. 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Az is számít miben puskáznak...Én nem nagyon puskázok, mert 4-esre viszonylag könnyen megtanulok bármit is, de azért előfordul, főként rajz és nyelvtanban, de amire szükségem lehet később abban egyáltalán nem.

Szerintem azt tanuld meg amiben el tudnád képzelni, hogy tovább tanulsz a többiben meg nyugodtan puskázhatsz, talán még jobban is jársz.

2011. jan. 25. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

énis puskáztam világ életemben, most már diplomám van

és szerintem amíg leírsz magadnak egy puskát, egyben meg is tanulod félig

2011. jan. 25. 18:34
 8/9 anonim válasza:
tegnap 10.32, 10.33: téged nem Imrének hívnak?
2011. jan. 25. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Általánosba járok és én is - nagyon ritkán - de szoktam puskázni. Na most ne ítéljetek el az első mondat után :) általában nem a kettesér puskázok hogy ne bukjak meg, hanem a kitűnőér, épp múlt héten volt, egy pontot megsúgott az osztálytársam így sikerült ötösre a dolgozatom :) Mondjuk gonosz volt a töri tanár, mert olyan feladatot rakott bele, amit nem is tanultunk - na de mindegy. A lényeg, hogy aki ezt rendszeresen csinálja, az tényleg elítélendő és felnőttkorába nem tudom mit fog magával kezdeni, de az én bűnöm azt hiszem még megbocsátható :) amúgy keményen tanulok és remélem ennek meg is lesz az eredménye :)
2011. jan. 30. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!