Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek aki puskázik, az...

Szerintetek aki puskázik, az okos?

Figyelt kérdés
Elvégre a milliomosok is csalók, ahogy mondja itt mindenki.
2011. máj. 30. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
29%

Én sokat puskáztam, szerintem okos vagyok. xD

Na de most komolyan, minek tanultam volna meg töriből azt a sok csatát? :)

Az alapműveltségem megvan belőle, de nekem köszönöm, annyi épp elég! :)

2011. máj. 30. 15:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Én nekem is van amiből puskázok néha, ha nem tudom megtanulni. De ami érdekel abból sohasem puskázok, mégis azt mondják nagy puskázó vagyok, mert mikor írunk fizikából vagy társadalomismeretből akkor puskázok. Mert nekem ezek a tárgyak jelentéktelenek. És automatikusan ha kapok egy 5öst bármiből már rá fogják, hogy hát puskázni könnyű..
2011. máj. 30. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:
a jelentéktelen tantárgyakból én is puskáztam. Pl. Szociálpszichológia. WTF? száraz, felesleges anyag. Azt az időt más tantárgyra is fordíthattam. Én elég kreatív vagyok puskázás téren, sosem buktam le, mert puskázni tudni kell. Viszont az idegesítő, mikor pl. nekem fontos volt, hogy hanyast kapok évvégén bioszból, s írtok egy csomó dogát, amik elég nehezek voltak. Mondjuk sikerült 4-esre, erre a nagy puskázos osztálytársaim (mellesleg ilyen nyávogós hiszis p.icsa ikrek) odajönnek, hogy hogy siekrült. Mondom, hogy hát 4-es lett, de majd javítok. Erre mondja, hogy jajj ne is mondjam, neki is -.-" Közbe mindent kipuskázott. Jó lehet neki nem kell a jegy, de akkor kussoljon és húzza meg magát, ne csináljon úgy, mintha anniyra megérdemelné az 5-öst...
2011. máj. 30. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Attól, hogy puskázol, még nem leszel milliomos. Attól sem, ha nem puskázol.

Megtanulni meg azért kell sok mindent, mert úgyis felejtesz belőle, ergo ha kevesebbet tanulsz meg és még abból is felejtesz, a végén elég alap lesz a műveltséged.

A memoritereknek (versek, évszámok, lexikai adatok) a legfőbb értelműk nem az, hogy 70 évesen is tudd a harmadik rigómezei csata évszámát, vagy azt, hogy "Ejmiakő tyúkanyókend", hanem az, hogy edzi az agyad ilyen jellegű infók befogadására, megtanulására.

Lehet, hogy ezeket nem fogod használni, de ha a fiatal korodat ezzel töltöd, hogy tényeked, számokat, szövegeket jegyzel meg, akkor felnőttként képes leszel jogszabályhelyeket, jogszabályszövegeket, sarokszámokat, határértékeket, számlaszámokat, ügyfelek neveit, alkatrésztípusokat, hatóanyagokat vagy bármi mást fejben tartani.

Erre pedig mindenkinek szüksége van, azt a "szakembert" nem nézik semmibe, aki az M10-es csavart is az okostelefonján nézi meg, hogy mi a franc is lehet.

2011. máj. 30. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs kapcsolat a kettő közt. Láttam már hülye és okos embert is puskázni.

Én személy szerint nem szoktam, két okból: nincs gyakorlatom és gyáva vagyok, tuti lebuknék, másrészt elég gyorsan tanulok, így inkább megtanulom. :) Az nem zavar ha más puskázik, ha mellettem ül legalább tud segíteni. :D

2011. máj. 30. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!